Reklama

Reklama

Velké dobrodružství

  • Hongkong Qing dian da sheng (více)

Obsahy(1)

Láska mezi mnichem a princeznou z jiného světa! Bájný příběh vypráví o mnichu Tripitakovi, který se spolu se svými třemi učedníky vydává na pouť za posvátnými písmy. Úklady démonů, kouzla a nebezpečí - to vše na něj čeká! Je tu však ještě princezna z jiného světa, která Tripitaku miluje... (oficiální text distributora)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Skutočne úžasné, kto sledoval čínsky seriál o Opičiakovi a mníchovi Tripitakovi z 80 rokov, tak je čiastočne v obraze a toto je navyše okorenené sci-fi a šialenostami všetkého možného druhu a navyše nenechajte sa mýlit škaredým zovnajškom hlavnej hrdinky, pretože v skutočnosti je fakt pekná, za mna palec nahor, viem nesadne to všetkým vlastne sme asi v menšine čo za toto dajú viacej ako 3 hviezdičky ale táto šialenost je sto krát lepšia ako tie súčastné šialenosti ktoré nám servíruje hollywood po roku 2010. :-) 

Uživatel padina smazal svůj příspěvek.

dominus

dominus (hodnocení, recenze)

Šílený film. Dokonalá ukázka nejoblíbenějšího asíjského sportu. Změnit žánr během filmu. Tady to vyšlo několikrát. Nemůžu si pomoc, vím, že je to svatokrádeš, ale připomíná mi to Lynche. Spousta nakousnutého a nedopovězeného. A ten mix dvacátého století. Prostě originální zpracování notoricky známé činské legendy.

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Stupidní patlanina. 1* za pár povedených digit.efektů. Jinak ovšem děj, ve kterém se ani prase nevyzná. Celkově mi to připadalo jako experiment studia, které si zkouší několik dějových linií, aby si udělali průzkum, co se divákům líbí. Tady prostě někde čínští soudruzi udělali někde :-) Taky jsem nepochopil, pro koho je ten film vlastně určený ?! Jestli pro cvokhauzy, tak pak by se jeho existence dala pochopie a blázni po promítání určitě i zatleskají.

webersinke

webersinke (hodnocení, recenze)

Fíha, konečně znám plný význam slova slátanina. Valnou část filmu jsem se vůbec neorientoval v ději. Je to opravdu bláznivý film.

Toyotomi

Toyotomi (hodnocení, recenze)

Taky by mě zajímalo proč si někteří zdejší pokrytci stěžují na míru digitálního prostředí, u některých filmů jim to tuším nevadilo.

Reklama

Reklama