Reklama

Reklama

Purple and Brown

(seriál)
Velká Británie, 2006, 1 min

Obsahy(1)

Složitý příběh a pečlivě vygradovaný humor - tak tím tento 'seriál' opravdu neoplývá. Jedná se o minutové skeče, kde Fialový a Hnědý (jakási stvoření, která se vývojově zarazila někde na cestě mezi hrudkou hlíny a odpadním produktem zažívacího traktu) prožívají svá neobvyklá dobrodružství, jejichž tématika je až podezřele často ryze fekální. (havLord)

(více)

Recenze (29)

mai 

všechny recenze uživatele

Přijde mi strašně vtipné, že některé seriály připravované roky a roky nakonec stojí za ho*no a takováhle pitomina je prostě supr :D sice se opravdu jedná o prasečinky, ale opravdu lepší, než některé seriály a když se to má vysílat v reklamní čas, je to o hodně lepší, než sledovat produkty. Myslím že dobrý a vtipný nápad. :) ()

masr 

všechny recenze uživatele

79 % na ČSFD?? Pro seriál založený na extrémně debilním a navíc ještě stokrát provařeném orálně-fekálním humoru? Pro rychlou orientaci ohledně úrovně tohoto seriálu doporučuji díl se žvýkačkou (Bubblegum) a díl příznačně nazvaný Burping and Farting (Krkání a prdění....). Zajímavá je pak už jen otázka, jak tenhle extrakt idiotského humoru mohli zplodit Britové... ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: "ÚLET". Imbecilní dobrodružství dvou hroud plastelíny, jejichž IQ je vysoké zhruba jako IQ ... eh... dvou hroud plastelíny. Komika seriálu spočívající v tom, že hlavní protagonisty podělá racek nebo že se rozpadnou v důsledku plastelínové lepry ... a zároveň jim přijde všechno ohromně veselé. Seriál Purple nad Brown představuje plně funkční animovanou grotesku, která dovádí výraz "demence" k vybroušené dokonalosti. Zkrátka ono je to tak neskutečně blbé, až je to geniální. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jak napsal masr: fekální humor občas proložený humorem, který by se chtěl podobat Happy Tree Friends, ale bez krve. Naprosto stupidní animák, který může svou prvoplánovostí pobavit snad jen lidi s první signální, ale ničím jiným. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama