Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Let 29 z Guam International do Karor Airai zmizel z navigace. Původně se jednalo o ekologický výlet na Palau, na krásný tropický ostrov v Pacifiku, někde poblíž Guamu, kde mělo jedenáct účastníků z Los Angeles sedm dní tábořit uprostřed džungle. Když čtyři, kteří pád letadla přežili, odcházejí hledat pomoc, na místě ztroskotání nakonec zůstává skupinka sedmi mladých lidí, která je nucena po nedobrovolném přistání jejich malého letadla na opuštěném ostrově v jižním Pacifiku, bojovat o přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Molly 

všechny recenze uživatele

Na první díly jsem koukala s otevřenou pusou neschopna pochopit, jak někdo může natočit takovou... no... kravinu. Pak jsem ale přistoupila na hru tvůrců, kteří se evidentně neberou moc vážně, a docela jsem se bavila. Navíc, nebýt Letu 29, těžko bych objevila modré oči Johnnyho Pacara a jeho vcelku zajímavou muziku, takže nakonec: proč ne? ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina. Pochopím, že to měla být nějaká napodobenina LOSTů, jenže tohle se jim teda vážně nepovedlo. Charaktery jsou naprosto prvoplánové. Nejvíc mě tam však otravuje ten malej kluk, kterej všechno ví a zná, všemu rozumí a vždycky je prostě nejlepší. Za jedinou zajímavou věc považuju ty střihy, kdy mluví do kamery, jenže tam bohužel stejně většinou neříkají nic zajímavýho. ()

Reklama

Mery235 

všechny recenze uživatele

3 * je možno prehnane hodnotenie, ale je to kusok mojho detstva, neda mi inak... vtedy som to priam hltala... po opatovnom zhliadnuti som to vsak uz brala s nadhladom... ziadne velke dielo to nie je, no bavila som sa na tom a vydrzala som az do konca... niektore hlasky a rozne situacie mi prisli obcas dost vtipne, takze asi preto tie 3 * ... =) ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Ježišínku no co má tohle znamenat...prej bojovat o přežití.Tahle trapná hláška působí jako špatnej vtip přitom jak ten seriál vypadá a co se tam děje...jste mezi partou naprostejch nýmandů který se producírujou na fleku o pár metrech a chrlej ze sebe takový plky že se na to za chvilku skutečně nedá dívat....žádnou epizodu jsem nedokoukal do konce...když to není zívačka tak je to trapný napětí a směšný rozuzlení nebo kecy které už jsou stokrát ojeté.Ti na které se nadává že nic nedělají se válí a ti pracanti dělají cosi co se těžko popisuje....třeba že stojí s pometlem nebo koukají na písek a řeknou že zametli pláž.Nevim jak chtěj zametáním písku z pláže zamést pláž...tomu nerozumím.Nevim jak v osobáku může bejt taková nesmyslná skvadra(však se na ty panáky podívejte v galerii sami)...samej americkej týnejdžr se vzhledem a myšlením hovada...přesně na takovejch chudáčkách se tam demonstruje přežití v drsných podmínkách(bez maminka a bez tatínky) aby si mládež v první zemi světa udělala obrázek jak je nepřemožitelná.Nemohl jsem též vystát toho přičmoudlíka kterej má na hlavě něco jako chuchvalec z vysavače a už jenom díky tomu působí jako nejapnej blbeček...a když ještě řekne nějaký svoje káko a nenápadně se ušklíbne protože podle scénáře teďka udělal hlášku...no...to je konec!...jedna hvězda páč je to někdy opravdu dost komické...vždy však nechtěně. ()

werus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem teď viděla něco, co bych radši neviděla. Vůbec ten nápad, udělat variaci na Lost s dětmi byl podle mě hodně špatnej, ale tady pan tvůrce se do toho pustil, hodil na pláž vrak letadla postavil tam pár strašně nesympatický dětí / mládeže a pak asi čekal co se stane (a nebo to fakt má scénář, ale pak musí být scénarista na nějakejch halucinogenech, jak jinak si to vysvětlit). Nejenom že je tento herecký ansámbl pro mě velmi nesympatikcý, ale ani jsem nepozorovala žádně větší herecké nadání. Viděla jsem jenom jeden díl, víc po mě prosím nechtějte, ale ve chvílích, kdy se jedna ta mladá ztracená rozčilovala, že přece demokracie je to co je drží při životě a velmi důrazně se o tom snažila přesvědčit ostatní, to mě nejdřív rozesmálo, pak vyděsilo a všechno co následovalo mě dorazilo. Obávám se, že tahle trapnost nemůže nikoho bavit a fanouškům Lost z toho bude fyzicky na blití. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama