foto

Hallee Hirsh

  • nar. 16.12.1987 (29 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sto šedesát pět centimetrů vysoká Hallee Hirsh se narodila 16. listopadu 1987 v Omaze ve státě Nebraska. Její otec pracoval u námořnictva a matka v armádě. Bratr Greg, který je o šest let starší, se věnuje hraní taktéž, a to zejména divadlu.

Hallee studovala na Oxfordské univerzitě. Hraní se věnuje už od malička. Objevila se ve filmech: LÁSKA PŘES INTERNET, JEDINÁ SPRÁVNÁ VĚC nebo MLUV. Jednou z prvních rolí byla role adoptované dcery Frannie v páté řadě tv seriálu DHARMA & GREG. Seriál bohužel skončil ještě před jejím odvysíláním. Při natáčení seriálu LET 29 se seznámila s Corbinem Bleuem se kterým jsou dodnes nejlepší přátelé.

V roce 2001 získala ocenění "Nejlepší mládá herečka" za svou roli ve filmu NEJLEPŠÍ VÁNOČNÍ DÁREK, kde si zahrála třináctiletou Allie, jež pomocí kouzelného přístroje zasype celé Los Angeles sněhem, a tak si udělá vánoční prázdniny o den dříve. O dva roky později získala další cenu za roli ve filmu OPATROVATELKA MÉ SESTRY. Nyní se věnuje natáčení filmu FADING OF THE CRIES, který by se měl v našich kinech objevit v roce 2010.

lucieK

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chance of Rain, A
Infiltrators
2013 Nečekaný nepřítel
Pronásledované (TV film)
2010 Fading of the Cries
2009 Make the Yuletide Gay
16 to Life
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
2006 Divoká srdce (TV film)
2005 Štastné konce
2004 Mluv
2002 Manna from Heaven
Sestry (TV film)
2001 Gene Pool (TV film)
Taking Back Our Town (TV film)
2000 Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Tajemství
1999 Odpíchnout se
1998 Carson's Vertical Suburbia (TV film)
Jediná správná věc
Láska přes internet
Saint Maybe (TV film)
1997 Lolita
Norville and Trudy
What the Deaf Man Heard (TV film)

TV seriály

2009 Private Practice (TV seriál)
The Hard Part (S03E07)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Ta žena (S05E02)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Let 29 (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Souběžná hra (S04E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Snooker Report, The (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace