foto

Corbin Bleu

  • nar. 21.2.1989 (29 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Corbinova kariéra začala už v dětství modelingem pro firmu Target. Roku 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles - do centra všeho dění. Corbin brzy získal svou první roli v TV seriálu HIGH INCIDENT. Mezitím prošel spoustou malých rolí, než získal hlavní roli ve filmu CHYŤTE TU HOLKU. Po tomto úspěchu podepsal smlouvu na seriál LET 29.

Roku 2006 jeho popularita značně stoupla, a to díky roli Chada v MUZIKÁLU ZE STŘEDNÍ. Ztvárnil roli nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny Troye. Tento film byl velmi úspěšný. O tom může hovořit i cena The Emmy Awards za nejúspěšnější film od Disneye. Poté přišla role v JUMP IN! kde si zahrál po boku Keka Palmera. Po této zkušenosti se stal nejlépe hodnoceným hercem Disney. Corbin se však věnuje i zpěvu a jeho album Another Side vyšlo 1. května 2007. Jeho album prý bylo úspěšnejší než alba ostatních z HSM.

Corbin promoval na střední škole umění v Los Angeles. Byl přijat i na Stanfordskou univerzitu, ale odešel prý z důvodu neplánovaných potíží. Od prosince 2006 cestoval s herci HSM a procestoval s nimi více než 40 měst. Jejich putování skončilo v lednu 2007.

LucieAngelika "Angie91" T.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Shaker Pointe
2013 Nurse 3D
Sugar
The Monkey's Paw
2012 Bát se nebo zemřít
To Write Love on Her Arms
2011 Chuck a přátelé: Velká vzdušná výzva (TV film)
The Little Engine That Could
Twinkle Toes
2009 Beyond All Boundaries
2008 Free Style
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník
2007 Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
Jdi do toho (TV film)
Muzikál ze střední 2 (TV film)
2006 Muzikál ze střední (TV film)
2004 Chyťte tu holku
1999 Family Tree
Galaxy Quest
Mystery Men
1998 Žoldák: Legie zkázy

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Lemons and Lemonade (S03E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
The Other Man (S09E12)
2016 The Fosters (TV seriál)
The Show (S03E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
2013 One Life to Live (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Dead and Alive (S03E02)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Family Business (S03E01)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Velký úklid (S02E04)
2009 The Beautiful Life: TBL (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2005 Let 29 (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)

Dokumentární

2009 Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
VH1 Divas Live 2009 (TV film)
2007 High School Musical: Koncert

TV pořady

2018 Gimme Mo (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
Teen Choice Awards 2006, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace