Reklama

Reklama

Pillow Fight

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 1897, 1 min

Režie:

William Heise

Obsahy(1)

Jednominutový krátkometrážní film, ve kterém se strhne polštářová bitka mezi čtveřicí mladých dívek v dlouhých bílých nočních košilích. Některé polštáře se roztrhnou a tak se kolem vznáší peří... (zdeny99)

Recenze (8)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Podobný film jako Seminary Girls, jiný film z Edisonovy "produkce", nicméně v tomto kinetoskopickém filmečku konečně létá peří! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť vankúšová vojna, tentokrát už na mňa nepôsobila strašidelne. Tu tentokrát lietalo aj perie, snáď tam neboli astmatičky. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvých krátkometrážnych filmov ktorý neboli natáčaný niekde vonku, či už v meste alebo v prírode ale v štúdiu na to určenom. Má to v sebe jedno z prvých klišé kinematografie. A to bitka vankúšmi kde vzduchom lieta perie. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Inu zde je vzhledem k velké letitosti filmu a stopáži dávat objektivní hodnocení za formu či obsah :)....Na jednu stranu, Lumiérovic vlak je lumiérovic vlak a nějaké mlácení se polštáři nemá takovou šťávu, na druhou se mi líbí určitá rozvernost a odvážnost - v dnešní době, kde se to nahejma ženskýma jen hemží to tak nepřijde, ale na konec 19. století to je svým způsobem odvážná scéna :) ()

Reklama

Reklama