Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

juta 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers neztrácí dech ani po mnohaleté pauze a nabízí nám trochu modernější podání této tajemné bytosti, která se objevuje jednou za 23 let. Na dvojku to nemá, ale je o něco lepší než jednička. Jen se tu musí přihmouřit oči nad digitálními efekty, které jsou hodně, ale hodně slabé, až byly směšné, ale na to se nesmí koukat, jinak film dostane hodnocení takové jako nyní má... a možná tomu lepšímu hodnocení přispělo i to, že jsem na to udělal české titulky. :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se čekalo na fešáka s křídly a jeho creepmobil o 9 let míň, ale výsledek je žalostný. Triky syfylitické, herci příšerní (Salva snad s nimi ani neumí pracovat), nějaké logické propojení mezi scénami neexistuje, po atmosféře úvodu jedničky ani památky a arcidémon v červeném tričku z výprodeje je tady pouze za ňoumu a stín kdysi tajemného zla. Z návalů letargie a lhostejnosti mě bohužel nevytrhlo ani hodně prostoru pro dnes už legendární, rezem zabarvený truck Chevy COE a jeho nervy cukající klaksonek. Vidím to tak, že smuteční řeč jsem již pronesl, na počest zesnulého zazněl poslední Salva a Creeper míří pod zem. Sbohem. Nejméně na 23 let, vzhledem k trendu ideálně navěky.. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama