Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Některým filmům pomalejší rozjezd odpouštím, ale čeho je moc, toho je příliš. Když se prvních 55 minut nic neděje a všechno, kvůli čemu se hororový fanoušek na film dívá, se odehraje v posledních 25 minutách a ještě tím stylem, že vlastně nic není pořádně vidět, je něco sakra špatně. Vždyť motiv kanibalů poskytuje takovou škálu možností, ale ve Welcome to the Jungle se neobjeví ani jeden zajímavý nápad! Natáčení alá amatérská kamera navíc působí značně nevěrohodně a osud postav je vám ukradený. Dvě hvězdičky za pěknou přírodu, pokus o obnovení kanibalského žánru a za to, že ta poslední půlhodinka byla jakž takž koukatelná. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Kanibalské horory s vizuálem ála pseudodokument, frčely koncem 70. let a přicházely převážně z Itálie. Největší klasikou tohoto žánru jsou "Kanibalové" z roku 1980, kteří dokázali šokovat a zvláště v dané době opravdu mohli působit jako něco co se skutečně stalo. Vítej v džungli přichází se stejným nápadem, ale... Když pominu fakt, že film vypadá příšerně a budu to brát jako tvůrčí záměr, nelze odpustit, že se zde po celou dobu nic neděje, sledujeme partu neherců, které brzy začneme ze srdce nenávidět a když už si divák myslí, že dostane očekávané násilí a šokující vyvrcholení, neuvidí vůbec nic, jen závěrečné titulky. Naprostá bída, která dokazuje, že Jonathan Hensleigh, napsal pár známých filmů, ale režírovat neumí ani boha. ()

Reklama

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

V 70tých letech minulého století vznikl v Itálii zajímavý subžánr, a to kanibalské horory... při sledování těchto filmů, jsem si nejednou položil otázku: Může být něco horšího, než Italské kanibalské horory??? A Bůh mi po letech mlčení odpověděl: Ano může! Jejich americké remaky :o( A jak už to u pánbíčka bývá, zase měl ten filuta pravdu. Předělávat v dnešní době politické korektnosti filmy plné sexu, násilí, drsných gore efektů... je stejně hloupé, jako kdybyste udělaly remake pornofilmu a vyškrtli ze scénáře všechny erotické scény. Co zbude je nuda, nuda a zase nuda... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ruggero Deodato síce nie je žiaden režísérsky fenomén, v pomyselnom súboji s Jonathanom Hensleighom však aj s odstupom štvťstoročia jasne víťazí rozdielom troch tried. Jeho Kanibalovia, nech už je to film akokoľvek kontroverzný a pohoršujúci, boli strhujúci, napínaví či dokonca šokujúci... toto všetko Hensleighovo Vitaj v džungli silne postráda, snímka je práve naopak otravná a zbytočná. Či sú horory o antropofágoch schopné filmového zmŕtvychvstania a konfrontácie so súčasnými hororovými trendmi, to zrejme ukáže až remake kultového Cannibal Holocaustu... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkný, leč "bohužel" novodobý návrat Kanibalů a Žen od hluboké řeky (i když ty oba filmy byly daleko lepší) na filmová plátna. Celým dějem filmu se táhne nuda a zase jen samá nuda, až v samém závěru se začne něco konečne dít, to už je ale pozdě. Jste tak otávení, že ani nejhorší noční alkoholový návrat z hospody to nepřebije. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama