Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Diskuze

ph4a

ph4a (hodnocení, recenze)

Luxusní zhovadilost s maximální porcí demence. Absolutně vychytané jsou proporce staveb, interiérů, vybavení atd. Větší kamna než budova... Děj stupidní dokonale předvídatelný. Film má atmosféru a když se k tomu přičte to že se místo čučení dají vyhledávat chybky jak vrata... 0z5.

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

To není horor, ale thriller. Celý film jsem čekal, co se z toho vyklube a se ženou jsme tipovali, co bude pointou. Ale ten konec nás skutečně dostal. Dostal nás svou trapností. Nebudu popisovat závěr, to se nedělá, ale jen náznakem. Postoj malé dcery a její závěrečný čin se pochopit dal. Jenže to že sestra popálené, která celý film pátrá po minulosti a očividně chce někoho potrestat, a nakonec se tak v pohodě smíří s výsledkem, to byla prostě kravina, která mě těžce zklamala. Scénárista prostě spláchl závěr do kanálu.

Reklama

Reklama