foto

Bruno Verdoni

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le cowboy du Mont Laurier
2016 The Law of Averages
2013 Retornado
2010 Padělatelé (TV film)
Vražedný termín (TV film)
2009 Mrtví jako já
Pieds dans le vide, Les
2008 Muka
Po smrti
Za mřížemi (TV film)
2007 Mravenčí invaze (TV film)
Nečekaný zločin (TV film)
Tajemství rodu Locků
2006 Civic Duty
Rodinná záležitost (TV film)
2003 Little Brother of War
See Grace Fly
2000 Suspicious River
Ten, který přežil (TV film)
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)

TV seriály

2018 La Malédiction de Jonathan Plourde (TV seriál)
2017 The Expanse (TV seriál)
Godspeed (S02E04)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Vykupitel (E03)
The Expanse (TV seriál)
Rock Bottom (S01E06)
Království (TV seriál)
Nečekaní spojenci (S03E13)
Pád (S03E08)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
2014 Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
For Those About to Rot (S03E10)
2012 V utajení (TV seriál)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
Wishful Beginnings (S03E12)
2011 19-2 (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
2010 Mirador (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Smallville (TV seriál)
Médium (S05E21)
2005 Le négociateur (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Owls (S02E15)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace