foto

Bruno Verdoni

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bloodshed
2018 Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (TV film)
2017 Le cowboy du Mont Laurier
2016 The Law of Averages
2013 Retornados
2010 Padělatelé (TV film)
Vražedný termín (TV film)
2009 Mrtví jako já
Pieds dans le vide, Les
2008 Muka
Po smrti
Za mřížemi (TV film)
2007 Mravenčí invaze (TV film)
Nečekaný zločin (TV film)
Tajemství rodu Locků
2006 Civic Duty
Rodinná záležitost (TV film)
2003 Little Brother of War
See Grace Fly
2000 Suspicious River
Ten, který přežil (TV film)

TV seriály

2019 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
2018 La Malédiction de Jonathan Plourde (TV seriál)
Le Feu d'un volcan qu'on croyait trop vieux (E06)
L'Orphelin (E05)
Secrets maternels (E04)
další epizody (6)
2017 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
The Expanse (TV seriál)
Godspeed (S02E04)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Vykupitel (E03)
The Expanse (TV seriál)
Rock Bottom (S01E06)
Království (TV seriál)
Nečekaní spojenci (S03E13)
Pád (S03E08)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Deer (S01E02)
Partners (S01E01)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
For Those About to Rot (S03E10)
2012 V utajení (TV seriál)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
Wishful Beginnings (S03E12)
2011 19-2 (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
2010 Mirador (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
The List (E06)
Traveler (TV seriál)
The Retreat (E02)
2006 Smallville (TV seriál)
Médium (S05E21)
2005 Le négociateur (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Planet of the Frohikes (E07)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Owls (S02E15)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Video kompilace

1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky