foto

Gabrielle Rose

  • nar. 1954
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amish Abduction (TV film)
Daughter
The Christmas Club (TV film)
2018 Kingsway
Rabbit
Sladko-slaná láska (TV film)
2017 Final Vision (TV film)
Psí poslání
Reel Women Seen
2016 Grand Unified Theory
Maudie
Operation Christmas (TV film)
Souboj na špičkách (TV film)
2015 The Birdwatcher
The Devout
Zaprášená tajemství: Pokoj smrti (TV film)
2014 Heavenly Match (TV film)
Hektorova cesta aneb hledání štěstí
Pohřbené tajemství (TV film)
Two 4 One
Wedding Planner Mystery (TV film)
Zůstaň se mnou
2013 Cinemanovels
Dokonalá příležitost (TV film)
Let It Snow (TV film)
2012 Cokoliv, jen ne Vánoce (TV film)
2011 Everything and Everyone
Manžel nebo milenec (TV film)
Nadějný rok
Nejlepší hráč (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Sisters & Brothers
2010 Amazon Falls
Fathers & Sons
Popelky (TV film)
Pořád dokola
2009 Excited
Grace
Hungry Hills
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
Rodina v ohrožení
2008 Jinak jen smrt
Mothers&Daughters
Vánoční chaloupka
Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 Tajemství rodu Locků
Ukradené diamanty (TV film)
Ve jménu krále
2006 Nenapravitelná (TV film)
Sestry
2005 Mlčení (TV film)
Pravda nebo lež
2003 Delikátní umění parkování
2002 Beauty Shot
Go-Go Boy (Prelude)
Rhino Brothers, The
2001 The Waiting Room
Útěk z pekla (TV film)
2000 Legs Apart
Lift
1999 Dvojí obvinění
Feeling Called Glory, A
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
The Five Senses
Win, Again! (TV film)
1998 Altarpiece
Shrink
The Sleep Room
1997 Sladké zítřky
1996 Kouzlo domova (TV film)
My Mother's Ghost (TV film)
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
Off Key
Sleeping with Strangers
Timecop
Valentine's Day
1993 Dieppe (TV film)
Kanada
Moje cudzie deti (TV film)
1992 Devlin (TV film)
The Portrait
1991 Lighthouse
Odhadce
1989 Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
Private Capital, The (TV film)
Vedlejší role
1988 Family Viewing
1987 Otčím
1985 Cesta Natty Gannové
Líbá, Mary (TV film)
Ztráta paměti
1984 Secrets of a Married Man (TV film)

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
2019 Unspeakable (TV seriál)
Compensation (1988–1993) (E05)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Contraction (1983–1984) (E02)
Ty, já a ona (TV seriál)
Kým jsme… a kým ne (S04E10)
Jsem Pepek a ty můj špenát (S04E09)
Bláznivá kaše (S04E08)
2018 Literally (TV seriál)
Dobrý doktor (TV seriál)
Hello (S02E01)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Loose Lips (S02E08)
Kintsugi (S02E06)
Duck and Cover (S02E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Bez srdce (S06E07)
2015 Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Tsunami: Part One (E09)
Reborn (E08)
další epizody (6)
UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
2014 Continuum (TV seriál)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Minute Man (S03E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Ledová bariéra (S04E02)
2013 Darebák (TV seriál)
The Second Amendment (S01E06)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Jezerní paní (S02E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nic není jak se zdá (S04E16)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pasáček (S01E06)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Olívie (S03E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
Chodidla, teď neselhávejte (S05E02)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Svatyně (TV seriál)
Edward (S01E08)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Umělý šampion (S03E03)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vím, že nic nevím (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Woman King (S03E14)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Rozbité nádobí (E08)
Boží rovnice (E07)
2001 Smallville (TV seriál)
Proměna (S01E02)
1999 Milénium (TV seriál)
Saturn Dreaming of Mercury (S03E16)
1998 Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Hra mozků (S01E06)
1994 Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
1991 Northwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky