Reklama

Reklama

Věhlasný, ale šílený profesor Hamilton vede skupinku amerických studentů do africké džungle. Cílem výpravy je odchyt nového druhu primátů, který by mohl být chybějícím článkem v evolučním řetězci, pojítkem mezi lidmi a opicemi. Odchyt obrovitého samce se však nezdaří a všichni kromě Hamiltona a jeho asistenta zemřou. Do džungle přijíždí další vědecká skupina. Podaří se jim gorilu odchytit, nebo to bude zase naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, to zase byla hovadina. Fidel, chlap v kožichu, červený filtr, Rambothajka, debilní dialogy, chcaní na stany...Opravdu nevím co si o tom mám myslet. Buď to byl jeden z těch filmů, co jsou schválně točeny jako sračky, pak by se to dalo chápat. A nebo to byl opravdu vážný pokus o natočení béčka, v tom případě bych celý tvůrčí tým předhodil té digitální opici, ať si s nima trochu užije. ()

Retimo odpad!

všechny recenze uživatele

Ten člověk dostal Oscara a je to uznávaný divadelní herec)))))))))Už se těším až v obdobných filmech bude hrávat N.Cage(to co zatím točí,jsou oproti tomuhle totiž ještě pořád skvosty). ()

QuentinVetinari 

všechny recenze uživatele

Tady dosáhlo l'art du film svého vrcholu; škoda, že se to většina lidí nikdy nedozví. Perverzní genialitu Krvežíznivých opic jsem plně docenil až u zde již obšírně popisované scény, kde na stan dopadají kapky pod tak bizarním úhlem a v tak úzkém svazku, že si divák říká: "Proboha, to je nejhorší umělý déšť v historii filmu, vždyť to vypadá, že jim na ten stan někdo močí". No, a taky že ano -- a to prosím nikdo menší než ďábelské opice, skrývající svou bezmála lidskou inteligenci před zraky světa v džunglích sedmdesátimilionové střední Afriky. Smekám! ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

1/10. Je to přesně ten typ filmu, kdy musíte vyloženě něco hledat, aby to bylo ještě v červených číslech. Takže snad za ten počůranej stan. A možná ještě za to, že toho nebylo moc vidět, páč kdyby toho bylo vidět víc, tak by jsme se z toho teprve poblinkali. ()

lepinla792 

všechny recenze uživatele

Spoustu nedostaků je uvedeno v jiných komentářích, např. ušlapané cestičky v jinak doposud nenavštíveném pralese, mouchy, čurající opice, které byly vidět v souhrnu cca 5 vteřin za celý film, mimochodem nikde ne celé nebo v detailu. Poslední a nejdetailnější záběr na opici byl vložen jen proto, aby jej mohli použít k upoutávkám a na obaly. A další blbosti. Já ještě zmíním batohy a kabely výpravy. Jako by se předháněli, kdo jimi bude více ověšenej a kdo bude mít největší. Když s nimi ale manipulovali, bylo jasné, že jsou bez nákladu. ()

CheeseFigure odpad!

všechny recenze uživatele

Povedal som kamošom, že chcem natočiť film o vraždiacej opici. Súhlasili. Jeden z nich navrhol, že ju počítačovo dotvorí. Potom sme však videli dosť nepodarený výsledok a dohodli sme sa, že ju teda dáme len na posledných 5 sekúnd, nech zvrieskne do kamery. Ale jeden štoural podotkol, že je divné mať film o opici, keď sa tam opica mihne len tak krátko. Súhlasili sme a z projektu odstúpili. A to mali urobiť aj títo filmári. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Za močení na stany si to zaslouží pět hvězdiček. Díky této scéně jsem nelitoval času, který jsem tomuto filmu věnoval, respektive času, během kterého jsem usínal. Kde jsou ty časy, kdy se natočilo Kongo a hnidopichové se tomu filmu smáli? Proti tomuto je Kongo čistokrevný špičkový velkofilm. Tento thajský megafilm mě překvapil hlavně v tom, že je thajský. Vypadal úplně stejně jako americké céčkové srance. Ve scéně, kdy postavy zavřely stan a myslely si, že je nikdo neslyší, jako by byly za zdí, nebo když se bavily dva metry před stanem šéfa o plánovaném spiknutí vůči šéfovi, jsem si myslel, že američtí hloupí tvůrci nikdy nestanovali a neví, že stan není zvukotěsný. No a oni to byli Thajci!:-) ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Zhovadilost prvního stupně.. Banda přihlouplých studentů, vědec a jedna čokoládová hvězda předvádí v pralese, takový kolotoč nesmyslů, že jsem stěží vydržel dokonce. Přihlouplé dialogy, otravný děj a digitální zrůdy.... Tvůrcům se povedla natočit opravdu neskutečná podívaná :) nevěděl jsem, ale jestli se dívám na komedii nebo na céčkový horor. Tento film je vrchol trapnosti a amaterismu. Totální ztráta času 0% ()

Reklama

Reklama