Reklama

Reklama

Věhlasný, ale šílený profesor Hamilton vede skupinku amerických studentů do africké džungle. Cílem výpravy je odchyt nového druhu primátů, který by mohl být chybějícím článkem v evolučním řetězci, pojítkem mezi lidmi a opicemi. Odchyt obrovitého samce se však nezdaří a všichni kromě Hamiltona a jeho asistenta zemřou. Do džungle přijíždí další vědecká skupina. Podaří se jim gorilu odchytit, nebo to bude zase naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, jež utočí z video pozice (a že útoky rostou závratným tempem), má takhle krásně výstižný název a častují ho odpadem? Inu je to jednoduché – je to humus nejhrubšího zrna, který ani jeho původ nezachrání od absolutního dna. Čekat na jakékoli jatka či vydařené gore scénky, které s lehkostí lze v podobných „trashech“ vystopovat, by bylo jako čekat na Santu za oknem. Místo toho se partička mladých výletníků a jednoho párů „lovců“ motají v lese velikosti malého fotbalového hřiště a pod nájezdy „žlutého filtru“ natahují bačkory kompletně mimo scénu. Kdo by ale aspoň ke konci čekal že uvidí ony zabijácké a pořádně na*rané lidoopy (závěrečných 10 sekund směšných CGI to opravdu není), nechť si pustí postarší Kongo, nebo zajde do ZOO – úspěch garantuje 6 z 5 zvěrolékařů! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uff, tak to byla celkem síla. Prvních 10 minut to nevypadalo tak zle, ale postupně to tak prudce klesalo, že už ani... no nemám slov. * snad asi za hezkou P. Karnchandu. Ale jinak to stálo za nic. Co se ve filmu děje pozná malé dítě. Konec je předvídatelný od půlky. Dnes je moderní, aby nikdo nepřežil, takže i to nikoho nepřekvapí. Tolik fajn motivů doslova zašlapáno v zemi. Fakt slabota. A ten konec? To tam raději neměli dávat, tím to utopili totálně!! Opravdu inteligence některých "tvůrců" je místy na pováženou. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já byla jednou mile překvapená, že se na to dá koukat aniž by si člověk chtěl rozpárat břicho nebo alespoň rozříznout žíly na rukou. Je ale fuckt, že z drtivé většiny za to může můj orientální půvab...teda původ. Ale půvabná jsem taky. Zpět k vysvětlení - Kdo je náma rákoskama z Vietnamu fascinován, ten možná ví, že u nás máme legendární legendu o ďábelském stvoření Šan Tu. Šan Tu je (kdyby jste nevěděli, víte?) gigantopiték, kterej je brán jako vyhynulej živočich. Jednalo se o cécéá 3,5 vysokýho lidoopa , kterej byl sadistická svině. Svoje oběti rád mučí, láme jim ručičky, nožičky a nakonec jim sebere šišku. Proto se mu říká Ďábelský lovec hlav a anoooo inspiroval amíky k natočení snímku Predátor. No a tenhle film mi připomněl když jsem jako malinkatá rákoska žila ve vesničce nestřediskový (prdel hned u džungle) a dědeček mi o něm před spaním vyprávěl, až jsem se bála jít i na hajzl. Takže čistě díky mému dětskému strachu mi tenhle snímek sednul, žoviálně jsem mávla ručkou nad všema píčovinama co tam jsou a prostě si to s opičákem užila (filmově) . Pro vás ostatní co nejste půvabná vietnamka, které dědeček vyprávěl bu bu historky mám radu - Vyhněte se tomu obloukem. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Čebrenej filtr na kameru a jedém. Neskutečná prapříšernost, ve které mě dohnal k tomuto komentu filmový moment, kdy utíkají na konci filmu před opicemi a běhají si tam v klídku po vyšlapaných cestičkách, přitom se mají nacházet v nedotčené divočině. Asi tam opičky běžně pořádaly pěší tůry. Digitální efekty byly taky moc fajn nó. Thajci by se měli zaměřit na výrobu harddisků a vysrat se na točení "filmů". ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TAK JA PÔJDEM PRVÝ A POVIEM TO: O ČOM TO DO PEKLA BOLO?" __ Mňa náhodou tento film prekvapil. Od 9% som nič nečakal a vo výsledku som bol nakoniec dosť spokojný. Škoda, že film nebol nakrútený trocha inak, pretože disponoval rôznymi náznakmi nato, aby sa dal ako vystavať psychotriler, kde by bol strach práve z neznáma, ako sa tu primáty väčšinu času prezentovali. Opice by som odtiaľ úplne zrušil a celé by to fungovalo ako prvé diely ,,Lost". S nepríliš vídaným záverom som bol taktiež spokojný a keď sa to vezme, nijako inak všetko reálne skončiť nemohlo. A Salieri so zelenou šiltovkou je, ako sa zdá, do prípadného filmu o Fidelovi Castrovi jasná voľba. (5. komentár k filmu) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama