Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

Reklama

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřiceti minutách jsem to vzdal, tohle by dokoukal opravdu jen úplný debil. Vlastně se docela divím, že tomu hovadu, co tohle natočil, nedali úplný zákaz styku s lidmi, dvaceti čtyř hodinový dozor a pravidelná sezení s psychologem. Naprostá sračka, něco tak odporného jsem snad ještě nikdy neviděl. Ale co se dá čekat od filmu, kde je nejčastěji používaná fráze věta „Pohni prdelí, čubko“! Kdo hodnotí jinak než odpad!, by se měl okamžitě odhlásit, zničit svůj účet, zapomenout, že vůbec existuje pojem kinematografie a chodit na každodenní prohlídky k neurologovi! 0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý Matteiův kousek, který je ovšem pořád o ten pomyslný stupínek lepší než jeho poslední dva zombie filmy. Příznivci nahých těl a céčkových gore efektů budou asi nadmíru spokojení, ale jinak je tenhle film celkem o ničem. Kromě režisérovy dvorní herečky Yvette Yzon a jejich předností toho tady k vidění moc není. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost, ubohost a zlost.... Opravdu hodně špatně natočená věc, která mi svým stylem připomínala jihoamerickou telenovelu kombinovanou s hororem. Škoda, že to není alespoň trapně vtipné, takhle je to jen trapně trapné. Špatní herci, dialogy a bohužel i gore efekty. Výsledek nezachrání ani těch pár hezkejch Asiatek(většinou nahejch), o které v tomto díle jde. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama