Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nic není perfektní, ani ta největší láska, natož ta nejromantičtější svatba.
Nešťastně zamilovaná editorka Gwen Greenová dostane za úkol pracovat snejslavnějším spisovatelem zamilovaných románů. Zdá se, že našla perfektního muže.
Nic ale není tak perfektní, jak se ze začátku zdá. A v tom je kouzlo lásky. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...ale jó ono to ušlo (najmä vďaka mne sympatickej Andrei Roth)....síce celý film bol také veľké klišé...ale na tv film...v pohode...**/***.... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zabavala som sa hlavne podobou Delty Burke s Amy Lee z Evanescence v jednom klipe. To asi o zabavnosti filmu dost vypoveda... ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrná romantická komedie s nijak originálním dějem a s pouze průměrnými herci. Druhý den po shlédnutí jsem již nevěděl o čem to vlastně bylo. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Film je sice průměrný, ale odpočinkový a vtáhne vás do děje. Když čekáte romantiku (nemyslím romantiku za každou cenu), dostanete romantiku. Trochu mě mrzí, že distributoři filmu chybně napíší obsah filmu. Zatímco se její spolužačky vdávají jedna za druhou, tak knižní editorka Gwen zatím nenašla toho pravého. Dostane však možnost pracovat pro známou, úspěšnou spisovatelku romantických trháků Dahlii a být jí tak po boku při psaní jejích pamětí. Dahlia byla už šestkrát vdaná a tak udílí rady Gwen a její kamarádce, jak dostat svého vysněného do šesti měsíců před oltář. Gwen však potká dva muže, nerozhodného prodavače knih a rozhodného, movitého právníka. Zvítězí rozum nebo srdce? ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale dalo se to, po 5 minutách jsem myslel, že to vypnu, ale pak to nebylo zas až tak špatné a nenudil jsem se..:-) Čekal jsem to horší, takže v tomto spokojenost.. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama