foto

Nigel Bennett

  • nar. 19.11.1949 (68 let)
    Wolverhampton, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tvář vody
2016 Prisoner X
Valentine Ever After (TV film)
2013 Čas smrti (TV film)
2010 The Corridor
2009 Darwin's Darkest Hour (TV film)
Mořský vlk (TV film)
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Svatební horečka (TV film)
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Jesse Stone: Radikální změna (TV film)
Just Buried
2006 Bug and a Bag of Weed, A
Naivní důvěra (TV film)
2005 Hon na vraha (TV film)
2004 Den po zítřku (TV film)
Mise (TV film)
Napravitelné chyby (TV film)
Čistá pravda (TV film)
2003 Cesta úspěchu (TV film)
Kočka paní Ashborové (TV film)
Nezdolné město (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
Strach (TV film)
Syndrom (TV film)
2002 Cypher
Darované srdce (TV film)
Hledání zbloudilé duše (TV film)
Narušitel (TV film)
Pilotova žena (TV film)
Too Young to Be a Dad (TV film)
Vdovy (TV film)
2001 Náhlá úmrtí
Zachraňte Chrise (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Code Name Phoenix (TV film)
Generál (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Lebky
Rats and Rabbits
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Different (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Sabotáž
Top of the Food Chain
Vanished Without a Trace (TV film)
1998 Drsňák
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
Rozbouřená řeka (TV film)
Sanctuary
Stávka!
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
Lies He Told (TV film)
Newton: A Tale of Two Isaacs (TV film)
Projekt Arrow (TV film)
Vražda v Bílém domě
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Darkman III: Na život a na smrt
Hvězdná výprava (TV film)
Mafián (TV film)
Není úniku (TV film)
1995 Friends at Last (TV film)
Harrison Bergeron (TV film)
Kde jsou ty prachy? (TV film)
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
Memory Run
Mezi láskou a ctí (TV film)
Míra viny (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 Legenda o vášni
Lehký klam
Madonna: Ztracená nevinnost (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
Paint Cans
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Ultimate Betrayal (TV film)
Zpět v akci
1993 Dieppe (TV film)
Lady X (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Passage of the Heart
Windsorské paní (TV film)
1990 Hitler's Daughter (TV film)
Nebezpečný útěk
1989 Passion and Paradise (TV film)
1988 Klenotníkův obchod
Outside Chance of Maximilian Glick, The
1987 Child's Christmas in Wales, A (TV film)
Čarodějka z Bay Cove (TV film)
1985 Gulag (TV film)
1984 Akce ninja

TV seriály

2016 Dark Matter (TV seriál)
We Were Family (S02E04)
I've Seen the Other Side of You (S02E03)
Agresivní virus (TV seriál)
Šílenství (S03E05)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Beze všeho (S02E02)
Orphan Black (TV seriál)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nolo Contendere (S09E01)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pohřbené tajemství (S08E07)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Past na Murdocha (S06E13)
Zločin a trest (S06E12)
Murdoch a oblak zkázy (S06E06)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
Boj s teroristy (S05E04)
další epizody (5)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Bobby's War (E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 War of 1812 (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)
Taking the Falls (TV seriál)
1993 Hurricanes (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)

Dokumentární

1992 In Desperate Battle: Normandy 1944 (TV film)
1981 Urgh! A Music War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace