Reklama

Reklama

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát opakovaná zápletka a po tisícté mě to baví. Taková, něčím navíc, okořeněná variace na Pach krve. Hodnocení dávám stejné, protože Pach byl jeden z prvních. Herci maximálně sympatičtí, hlavně Majk byl správný drsňák na tento typ filmu. Před projekcí jsem si nezišťoval, o čem to je, ale jak se poprve zeptal chlapík hluboko v lesích, na míle od civilizace neznámých lidí jakého jsou vlastně vyznání, hned jsem věděl na čem hlavní hrdinové jsou. Stát se tohle mě někde ve vidlákově, okamžitě beru nohy na ramena :D 80% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

LOKALITA: Lake Kimbrabow State Park, West Virginia. ZÁPLETKA: Mladý pár se vydá strávit spolu hezký víkend v přírodě, jenže nedá na radu místního hlídače a zvolí trasu Timber Falls, která je zavede až do chatky dvou psychicky narušených bezdětných křesťanských fanatiků s jedním znetvořeným kreténem, a tam dostanou za úkol vyšukat jim potomka. VERDIKT: Bohužel to dopadlo po všech stránkách lehce podprůměrně. Odfláklý záporný charaktery, minimum násilností, nízký level 'špinavosti', prostě žádný silnější moment, zmršenost na konec. Ale jedna dobrá hláška, něco na způsob 'Vojedu jí do řitě a až s tim budu hotovej, vyříznu jí voči a vymrdám jí lebku.' Takže trojka s odřenýma kozama. (screeny) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam docela dobře a netypicky ujetá rodinka a nezvykle hezká hlavní hrdinka, asi bych ten film odstřelil. Jedno klišé za druhým, snad každou scénku už jste viděli v jiném filmu, místy dost předvídatelné. Navíc mě na filmu strašně zprudily dvě věci, a to jeho začátek (proč hned na začátku ukázat, co hlavní hrdiny čeká? To fakt nechápu! Dost blbá móda poslední dobou) a jeho konec (jaký to mělo smysl? to už je klišé non plus ultra, navíc hned od pár vteřin po nápisu "O rok později" zcela očekávané a ještě k tomu dost blbě natočené). Dalo se na to dívat, nějak extra moc to nenudilo, mamka s taťkou byli dost cáklí (taťkův výklad historického údělu a role Jidáše je parádní), ale přes jednu a půl hvězdičky prostě vlak nejede. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Začátek je celkem sympatický, člověka svede příjemným způsobem na chybné uvažování o hlavních záporňácích. Spád je celkem rychlý a poměrně rychle začnou krvavé scény (někdy extrémně vtipné). Bohužel záporňáci jsou těžce dementní psychopaté, kteří nám krásně předv edou, že slovo Boží si každý věřící vykládá podle svého. Mohlo by se to zvrtnout v celkem zajmavou filozofickou hádku o tom co je a není hřích, bohužel schopností argumentace není obdarována ani jedna z postav ve filmu. Konec dává tušit, že si film nebere servítky a mohl by být správně hororový, bohužel jeden jediný střih s podtitulkem "o rok později" a film je zkažen. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Prudce neoriginální, ale člověk aspoň ví, co od toho čekat, takže v podstatě nelze být nějak výrazně nepříjemně překvapen. Pro někoho kdo nemá hixploitation v oblibě to rozhodně nebude ono, ale zbytek se pobaví vcelku dobře. Herci jsou sympaťáci, záporáci nenáviděníhodní, nějaký to gore... vše je jak má být. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama