Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Snímek není jako většina tuctových britských gangsterek, ale je "konečně" natočena s citem,tak, že to člověka nenudí ani chvíli, a přesto je to velice decentní příběh. Režie, scénář a dialogy jsou skutečně velmi slušné, což jsem skutečně nečekal. Je to celé takové nenápadné,ale velmi dobré prostě. V rámci "žánru" to už prakticky nemůže být lepší. Guy Ritchie točí filmy efektně, toto je natočené až nenápadně. Nedá se říci co je lepší, oboje je stejně dobré. 80% a ****. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený britský snímek o tom, že pár hajzlů zbije otce před zraky své dcery, načež se ten rozhodne, že se naučí bít. Seznámí se s trojicí vyhazovačů a ti jej zasvětí do tajů boje. Tak k obecné kostře filmu. Když jsem v úvodu naznačil, že tento film je velice povedený, myslel jsem tím, že bude samozřejmě nejen o tom, co jsem v prvních dvou větách naznačil. Seznámíte se s charaktery postav jednotlivých vyhazovačů a to stylem vyprávění. Tedy stylem úspěšných britských (ale i amerických) krimikomedií. Na mysli mám především filmy Guye Ritchieho nebo bratrů Coenových, taky film "Formula 51" a dalších jim podobných. Seznámíte se také s rodinným životem hlavního hrdiny a z prostředím anglické nižší střední třídy. Film je velice poutavě natočen, má spád a jedno nečekané rozuzlení. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZABIL JSI NĚKOHO, TAK SI TO ODSEDÍŠ!“ Ale tak jednoduché to nebylo. Vezmu vás zpátky 12 let do minulosti. Povím vám o tom, jak se můj život navždy změnil..... Danny je obyčejnej chlap. A musí zjistit, že věci vznikají 2x. Jednou v hlavě a pak ve skutečnosti. A taky se přestat skrývat, utíkat před strachem a začít bojovat! Nic není skutečný, dokud nejsi vyhecovaný! K filmu budou mít blíž ti, kteří si prošli stavy úzkosti a měli z něčeho opravdu strach. Ale netýká se to nás všech? Nic nevadí, že se jedná o vyprávění celkem podrobné. Má tah na ,,kasu“ a je drsné jako prostředí, ze kterého vzešla jeho nová ,,rodina“. Danny není dokonalý, ALE KDO Z NÁS JE? V tomto filmu je mnoho pravdy. Pro obyčejný chlapi. ZŮSTAŇTE BEZE ZMĚNY, NEBO SE VYVÍJEJTE.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci být drogový dealerem. 2.) Myslím, že Coldrex vyléčí všechno. 3.) Shi Su Xi je váš kámoš. 4.) Zjistím, proč je lepší se začít rvát s hromadou cihel za zády. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Celý film na mě působil již od začátku děsně amatérsky, přesto se mi líbil styl vyprávění i samotný příběh. I když podobných příběhů se stejným námětem už tady bylo požehnaně, tak Vyhazovači mají něco do sebe, co mě nutilo se dívat pořád dál a dál. A nakonec jsem toho nelitoval, protože závěr jsem opravdu takový nečekal a mohu říct, že mě i malinko dojal. Herecké obsazení bylo kvalitní (především Colin Salmon), až na samotnou hlavní postavu (bohužel), ta mi byla hodně nesympatická. Dialogy byly někdy dost zavádějící, jednoduché a nic neříkající, ale nikdy ne trapné. Celkový dojem z filmu po shlédnutí jsem však měl lepší, než jsem očekával a minimálně jednou stojí za to Vyhazovače vidět. Nejde přímo říct, že by se jednalo o motivující film - jsi nula, tak se sebou něco dělej. Ale svým způsobem v tom někdo motivaci vidět může. Jen pochybuju, že by bylo možné změnit povahu člověka natolik, aby se z celoživotního posránka, který pořád jen před něčím utíká, stal za pár dní bijec. Lidi se mění, ale povaha se jen tak změnit nedá, člověk to musí mít v krvi. Prostě jsem to hlavnímu hrdinovy vůbec nevěřil. Závěr je určitě na pět hvězd, lépe by se s danou tématikou zvládnout nedal. Ale hodnotí se celý film, kde už to není tak působivé. Ale váhám, protože tři jsou málo a čtyři zase moc. :) Dám ale slabší 4 s tím, že si to možná někdy v budoucnu rozmyslím. 70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama z prostředí vyhazovačů jednoho britského klubu, do kterého se vinou tíživé situace dostává obyčejný muž aby se ze začátku naučil bránit a bojovat aby později zjistil, že se zapletl do něčeho mnohem vážnějšího než je pouhé vyhazování ožralů. Z daného tématu mohlo vzniknout působivé akční drama ale režisér vytvořil pouhopouhý průměr, ve kterém se drží hodně při zemi. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama