foto

Ellen Thomas

  • nar. 3.2.1964 (56 let)
    Sierra Leone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Sandman
2019 After Ever After (TV film)
2016 Zlaté časy
2013 It's a Lot
Manželská rána
2012 Ashes
2011 Johnny English se vrací
2008 Vyhazovači
2007 Jeden z nás?
Potopení Marchioness (TV film)
2006 Dveře dokořán
Základní instinkt 2
2002 Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
2001 Buried Treasure (TV film)
South West 9
2000 Losing It (TV film)
Never Never (TV film)
Where There's Smoke (TV film)
1999 The Secret Laughter of Women
V zemi divů
1990 Blood Rights (TV film)

TV seriály

2020 Maxxx (TV seriál)
2018 In the Long Run (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 1, Part 2 (E02)
Case 1, Part 1 (E01)
2015 Critical (TV seriál)
Humans (TV seriál)
2014 Rev. (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
I Predict a Riot (S08E03)
2013 Man Down (TV seriál)
Mad Nobby (S01E02)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Rev. (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Off the Hook (TV seriál)
2007 Coming of Age (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dívka v krbu (S02E04)
2004 Teachers (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2002 Porota (TV seriál)
Strange (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Ultraviolet (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
Lenny Henry Show, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 OTT (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky