Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotní a dosud jediný díl seriálu z dílny Cartoon Network. V necelé půlhodině jsme svědky vysoké koncentrace useknutých končetin, hektolitrů krve a násilí. Barbar Korgoth se pokouší splnit úkol, aby dostal protilék na obludu ve svém žaludku. (Mertax)

Recenze (54)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

To je teda masakr. Krvavé, sprosté, se spoustou metalu a nějakých těch oplzlostí. Nedivím se, že se dále nerealizovalo, ale je to trochu škoda. Jako jednodílný počin je to super, ale těžké si představit, že by takový seriál mohl mít desítky epizod. Ikdyž kdo ví. Úvodní titulky k "seriálu" byly připraveny nádherně a pro sledování dalších dílů i lákavě. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty jsi můj milášek a už chcípni barbare!!! Hustá řežba. Správnej hardcore masakr na kterej je škoda, že nebylo znovu navázáno i když svým způsobem to chápu. S tímhle přijít v době nastupujících uhlazených kinder fantasy to chce odvahu a je jasný, že to nemůže projít. Nicméně nevidím to na čistých 5* spíš se ztotožním se současným hodnocením tady. Jo a taky ten nadšeneckej dabing tomu přidal hodně na šťávě.90% ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Korgoth je barbar, kterého pohání vlastní instinkty a jedná pouze podle sebe. Je to takový drsňák, že roztrhá Bambiho, nebo si bez křiku strhává pijavice. Určitě by i jedl vejce na syrovo a spal na rozsypaném skle. To se ale nedozvíme, protože seriál má jen jeden díl a další se nechystají. Možná je to i dobře, protože si nedovedu představit, že by si udrželi úroveň víc dílů. Přecejen násilí nenabízí takový prostor pro vtipy, viz Happy tree friends. Humor mi připomíná teda spíš Futuramu, jen krvavě násilnou a z daleké budoucnosti, která silně připomíná dávnou fantasy historii. Jen nechápu, proč je řazen mezi seriály. Mi nějak uniká význam slova seriál. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Bláznivý humor spolu s kulervoucí metalovou hudbou, k tomu hrubé kreslené vyobrazení, které má na svědomí Genndy Tarkakovsky, známý seriálem Dexter's Laboratory. O zábavu je tu postaráno díky spoustě krve, násilí ve světě magie a drsňáka Korgotha, který si to rozdává nejen s krvelačnými monstry. Mohl to být seriál, který tu dle mého názoru dodnes chybí, avšak Cartoon Network rozhodli jinak a ani petice s tím nic nenadělá. (9/10) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

YOU! You will regret what you have done this day! I will make you regret ever being born! You're going to regret you ever left you mother's womb, where it was warm, and safe, and wet! I'm going to show you pain you never knew existed, you're going to see a whole new specturm of pain! Like a RAINBOW! But! THIS rainbow is not just like any other rainbow, it's - LAAARRRRRRRRRRGGHHHHHHH!!!! Jediným mínusom je to, že vznikol len jeden (ale o to legendárnejší) diel. 9/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Pilotná epizóda bola odvysielaná 3. júna 2006 na Adult Swim, dospelej odnoži americkej stanice Cartoon Network. Avšak už o dva týždne po tom bola napriek všemožným diváckym petíciám zrušená. (SarumanKo)
  • Pilot je dodnes dostupný na bonusovom DVD v rámci súhrnného vydania Adult Swim in a Box, spolu s ďalšími pilotmi nerealizovaných seriálov. (SarumanKo)
  • Adult Swim na zozname zrušených seriálov, ktorý zverejnil v novembri 2010, ako dôvod pre zastavenie ďalšej realizácie Korgoth of Barbaria uviedol, že seriál bol „príliš drahý“. (SarumanKo)

Reklama

Reklama