Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva muži prchají močálem a v patách mají zabijáky. Tohle je hon na lidi. Úvodní scéna má drajv stejně jako masakr v průvodu. Organizace Pentagram roztahuje své ostré cípy a každého, kdo se postaví do cesty, zlikviduje. Jsou to v podstatě náckové, co však mylně nazývají Hitlera fašistou. Kapitán Hunter se s nimi musí setkat v lovecké hře na život a na smrt, pokud chce zachránit svoji sestru. Na to, že byl nejlepší z nejlepších, se zas tak dobře nebil, byť nakonec měl vždy navrch... ale chápu, že z něho nechtěli dělat neporazitelného supermana na první dobrou. Močálové lokace jsou skvostné, nechybí automobilové honičky, hudba šlape. Klasické osmdesátkové béčko na silnou trojku. Já mám ale film spojen s dávnou dobou, kdy se na pirátských kazetách šířil pod názvem Lovec (asi proto, že hlavní hrdina se jmenuje Hunter). A jelikož Dudikoff mi z hlavy vypadl, dlouho jsem film nemohl najít. Za nostalgii hvězda navíc, i když jsem si film kupodivu znovu užil, a tak bych se k ní možná i proto přiklonil. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Strašně závidím svým oblíbeným uživatelům jejich čtyřhvězdy. Já se přiznám, že mě na tom filmu nebavilo téměř nic. Teda cca do prostředka tak nějak ještě ano. Po masakru na ranči, kdy mělo přijít vyvrcholení v podobě honu už jsem jen sledoval šablonu: Dudikoff se pere, Dudikoff prohrává, Dodikoff je skoro mrtvý, Dudikoff vyhrál. A tohle hmed 4x v 15 ti minutách. Já tyhle braky mám rád a film mě překvapil svou až krutostí k postavám. Ale nudné finále u mě zabilo šanci na slušné hodnocení. 50 procent. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

konecne som ta nasiel!!! vdaka knihe "video svět" som sa dopatral k tomuto filmu. na nasej vhske sme na nej mali napisane: nocný lovec...a podla neho som ho tu nikdy nemohol najst..aj som zabudol, ze tam hral dudikoff..spominam si ako sme si s brachom vzdy po tomto filme robili masky, ako ustredna stvorica(?)..napatie v bazinach...proste film mojho mladi ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice nostalgická záležitost, kterou si pamatuji ještě z VHSek dabovanou jedním hlasem takového divného pána... Tehdy, bylo mi snad sedm osm, jsem se těch gentlemanů v maskách nahánějících v bažině své kořisti, docela bál. Teď po letech: příběhově i akcí velice solidní béčko a Dudikoff je prostě sympaťák. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opravdu je škoda, že si tuhle roli nestřihl Chuck. Aaron by mu udělal choreografii a mohlo to být mnohem lepší. Příběh ohraný, ale není to špatné, prostě klasický béčko. Problém je opět v Dudikoffovi, protože ten chlap se neumí prát a vypadá to všechno divně. Nevím jestli by pomohla lepší choreografie, protože když je někdo dřevo, tak je prostě dřevo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Kravatu, ktorú Michael Dudikoff nosí vo filme, si po skončení natáčania ponechal ako spomienkový predmet. (m.a.t.o.)
  • Napriek viacerým pozitívnym hodnoteniam mohla spoločnosť Cannon Films uviesť film kvôli rozpočtovým obmedzeniam len do približne 500 kín, čo výrazne obmedzilo jeho komerčný potenciál. (m.a.t.o.)
  • Nehnuteľnosť Elliotta Glastenburyho (John P. Ryan) je v skutočnosti kaštieľ, ktorý bol v čase natáčania na predaj. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno