Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu, pro grafické stránce příšerné, po obsahové docela vtipné. Na co však tvůrci vsadili, to se příliš nepovedlo. Chtěli vytáhnout osvědčená esa, jako byl zpívající kozel. Bohužel ten mi v tomhle díle spíš vadil. Jinak tu je spousta skvělých nápadů, Jeníček s Mařenkou byli opravdu zákeřní padouši. Avšak nic překvapujícího tu není. V prvním díle jste se zasmáli, když jste se dozvěděli, co je babička zač, když jste viděli slavnou scénu "A babičko, proč máš tak velké..." zparodovanou atd. Druhý díl už na to jen nastavuje, a proto se tomu už zřejmě nezasmějete tolik, jako u jedničky, což je škoda. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Přestože u prvního dílu téhle bláznivé pohádky jsem s nízkým hodnocením většiny uživatelů nesouhlasila, s hodnocením tohoto nezdařilého pokračování už souhlasím stoprocentně. Tolik jsem se těšila, že se znovu zasměju a že mě to bude bavit stejně jako předchozí díl, ale bylo to až moc nudné na to, abych se na to (oproti jedničce) chtěla ještě někdy podívat. Tohle je důkaz, že nějaké filmy by prostě pokračování mít neměly.. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Technicky zcela dle očekávání opět absolutně nedostačující.. Jinak ale, stejně jako jednotka, šílené, bláznivé, glosující a parodující (dobře) a vůbec tak nějak podivně pokřiveně zábavné. V dabingu to pravděpodobně bude postrádat jakýkoliv smysl, protože naprostá většina verbální komiky je do češtiny nepřeložitelná. Haderův Jeníček je ultimátní...- "The witch was spoted in a window!" - "Which window?" - "Yes!"... And a beaver... ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Do nedávna jsem neměla tušení, že i tento animák, má své pokračování, ale za sebe musím říci, že tento druhý díl, na mě působí značně přeplácaně a nebaví mě, ale z pohledu malého (5let) je tenhle díl lepší, než první a zjev si na tom ujíždí, už 3 den, občas to prostřídá dílem prvním, ale tenhle u něj jednoznačně vede, marně přemýšlím proč. Víc postav, akčnější děj??? No, asi tím to bude... ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Jauvajs, to bylo tedy vaření z vody a přehlídka trapných "bajkovitých" příměrů s americkými reáliemi. Zápletka se zákusky & šaolinský chrám... jakože inspirace kungfu pandou a shrekem? Ne, tuhle hromadu klišé, nudy a trapnosti jsem nevydýchal. První karkulka ode mě dostala 4* za chytrou hru na Rašomona, obracení rolí naruby, kvalitní formát vyprávění a potměšilé vtípky. Dvojku jsem dokoukal jen proto, že má drahá chtěla u něčeho dožehlit, a já nechtěl trhat partu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama