Reklama

Reklama

Po obdržení tajemné masky začíná Ellen Morris věřit, že je pronásledována zlem, které se nazývá NIGHTMARE MAN. Ellenin muž Bill se rozhodne ji zavést do nemocnice. Během cesty ale autu dojde benzín a tak Bill podnikne pěší cestu na benzínku, nechávajíc Ellen samotnou. Když se objeví "Nigtmare Man", žena utíká do lesu a zde natrefí na chatu, kde poprosí o pomoc. Začíná boj o život. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (21)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem ve filmu neviděl tak nesympatické herce. Uječená neurotická hysterka, její muž slizák s podivným přízvukem, osazenstvo chaty sestávající ze samých vylízaných retardů, jejichž plky jsem musel proklikávat, jinak by mi explodoval mozek. Kvůli nečekané poslední čtvrthodině ale nedávám odpad. ()

oli.G odpad!

všechny recenze uživatele

J*A*S*M doporučuje film okolo 65. minúty vypnúť, ja odporúčam ho ani nepozerať. Zlí herci by v slasheri až tak nevadili, ale formálna stránka je hlboko pod úrovňou, na akú sme v After Dark filmoch zvyknutí. Kamera pripomína skôr markizácke Vilomeniny, než ostatné filmy zo série. Fakt nechápem, čo v tejto osmičke táto sračka robí. Chvíľku sa na tom dalo celkom dobre smiať, ale hodinu a pol?? Stovky amatérskych filmárov majú na YouTube lepšie diela. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy, které nakonec dávám, si Nightmare Man rozhodně nezaslouží, ale tak nízké hodnocení, které má tady, taky ne. Horor natočený s jemnou ale pozorovatelnou dávkou sebeironie a který se netváří jako nějaký hororový kult šlape nejprve ve vyšlapaných cestičkách typického slasheru a to průměrně zručně, že by byl v něčem výrazně slabší než filmy podobné kategorie jsem si nevšiml, výrazně debilní chování postav překračující hororové zvyklosti se taky nekonalo, herci byli rozhodně příjemnější než třeba v Dark Ride nebo Lake Dead a černohumorné vložky byly opravdu zábavné. Navíc dějový zvrat , který mění slasher v něco jiného byl zvládnutý dobře a přesně mi zapadl do obrázku, který jsem si o Muži z nočních můr udělal, totiž, že se prostě nebere vážně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kanefsky? Tohle natočil ten génius co natočil Theres nothing out there? Hororovou komedii kterou miluju? Sakra. Ne nebylo to nejhorší ale čekal jsem o něco víc tohle bylo ale celkem o ničem. Lidé v chatce atakuje monstrum. Nic originálního ale čekal jsem teda že se budu daleko více bavit. Krve je celkem dost, na takovej film. Herci jsou jako vždy tupí a zábavnost minimální. Aspon teda že pár scén ušlo. Ale nic extra. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád horory, jak chytré psychologické tak teen vyvražďovačky, áčka – béčka prostě všechny, ale tohle céčko jsem celé protrpěl. Špatní herci, hrozné triky a gore efekty, tuctový příběh, tolik chyb, až na posledních pětadvacet minut se dalo docela dívat, s Evil Dead bych ten konec vůbec nesrovnával, věkový rozdíl mezi těmito filmy je obrovský i tak je Evil Dead o dost světelných let jinde (v první lize)! Nuda! 3/10* ()

Zajímavosti (5)

  • Richard Moll (kapitán McCormack) pracoval na natáčaní len jediný deň. (beso74)
  • Tiffany Shepis (Mia) a Hanna Putnam (Trinity) sa navzájom zastupovali v scénach, v ktorých bolo treba behať. (beso74)
  • Režisér a scenárista v jednej osobe, Rolfe Kanefsky, napísal scenár za 7 dní. (beso74)

Reklama

Reklama