Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ak niekto hodnotí, že pozrel polhodinu a nudil sa, preto to vypol, potom má pravdu. Lebo za polhodinu tam nie je nič len holá riť Craiga, čo isto poteší dámy a niektorých pánov, a potom je tu holý kompletne aj smraďoch z Game of Thrones a to už nepoteší nikoho. A potom už len otázka či mladý Craig pretiahne alebo nepretiahne tú vydatú susedu. Mal som rovnaké pocity, že čo to je za hovadina. A potom prišla tragédia a film dostal úplne iný nádych. Možno mohol byť zobrazený oveľa tragickejšie, ale ide o spomienku vskutku temnú a zároveň prepletenú v tom zmysle, že už od mladosti každým svojím činom meníme osud nielen seba, ale aj všetkých okolo nás, a niekedy aj s veľmi významným a nie najpozitívnejším dopadom. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Pasáž z dětství naprosto vynikající. To s tou obrovskou minou z války skvělé osudově tragické vyústění. Jinak se to podle mě v současném životě hlavního hrdiny bohužel nikam nepohnulo, takže kromě toho, že jsme měli možnost navštívit superluxusní dům na pobřeží, nemělo celkem žádný hlubší význam tam současný život vůbec dávat. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

To je prostě tak, když herec zestárne, nebo se okouká a pak mu jen řeknou : už o tebe nikdo nestojí - to je podstata filmu. To co vyplavilo moře asi v půlce filmu, nebyla " špína ", ale mina a šel z ní mráz i žár. Nemám Daniela Craiga moc rád a tak nechci aby to znělo škodolibě, ale ta role mu sedla. Podle názvu jsem čekal něco velice temného, ale nakonec to byl život sám. Scéna z názvem " Vracím se zpátky ", na konci filmu, kdy si " adult " Ruth ( Claire Forlani ), přečte vzkaz od Joa, mně rozbrečela. Je to divný, ale nějak moc při filmech brečím, musím se začít kupovat nějaký akční nebo horory. Ve filmu taky zazní David Bowie a jeho The ean Genie : http://www.youtube.com/watch?v=BE2K7SOgbWA nebo Roxy Music z It there is Something. " Když zakroutíš hlavou, dívko z culíkem..." .....Vracím se zpátky.......................... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čo by bolo, keby....ako by vyzeral môj život, keby....toto sú hlavné otázky hrdiny filmu Daniela Craiga, ktorý sa v svojej dospelej úlohe chová ako rozmaznaná hollywoodska celebrita, aby sme sa v časti venovanej jeho detstvu dozvedeli príčinu jeho chovania. Je psychologicky značne pochybná, ale to nevadí, nie je to predsa pokus o vysvetlenie promiskuitného správania celebrít všeobecne. Pochybujem, že každý z nich má traumu z detstva. Istá réžia, známi herci (ich úlohy sú skôr cameá) a Craig tento film vytiahli na 4 hviezdy. ()

Anderas 

všechny recenze uživatele

Ano, film získal mou pozornost jen kvůli Craigovi a ano, jen kvůli němu jsem se na film opravdu podíval a ano, jen kvůli němu jsem to nakonec i dokoukal. A čtvrtá hvězda v hodnocení je také jen za něj, pokud za něj náhodou nedávám všechny čtyři a film nechávám zapomenut. Aby mi bylo rozuměno, děj není špatný ani nudný ... ale tak trochu průměrný a úpřimně ... pocity, které se tak okatě snažil navnadit zůstaly jen zoufalým pokusem bez úspěchu. Ještě jinak řečeno, bez skvělého Craiga bych o film ani nezakopl. Je to docela škaredý kýč, který jsem nepřekousával snadno a už určitě neodpouštěl ... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama