Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Kdyby byly takhle ,,kvalitní" všechny nízkorozpočťáky, to by bylo na světě krásně. Film na nic nečeká a zprudka se jde na věc, během 10ti minut tu máme první akční scénku. Uzavřený obchod je strašně super místo pro podobné horory.. na první pohled to vypadá jako klasický thriller, kdy skupina ozbrojených šílenců zajme několik nevinných rukojmí, no jak vyjde později najevo, skupina šílenců není tak šílená a rukojmí nejsou zas tak nevinní. Vzhledem k rozpočtu se však nedají očekávat mistrovské herecké výkony, dialogy ani epické efekty. Potěšující je nejistota, kdy nevíte čemu věřit, kdo je kdo a kdo zemře další. Chování některých postav bylo více než úsměvné, ale nedá se upřít, že by se tihle amatérští herci nesnažili, koukat se na ně dalo. Bohužel o tom, že to lepší jak průměr být nemůže, mě přesvědčil očekávaný konec, který navíc nic nevysvětlil. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nuda - sice má dobrý námět a nechybí nějaký ty lekačky, krev a podobný ptákoviny, co by jste od béčkovýho sci-fi hororu čekali, ale prostě všechno v něm je podaný tak nějak nezajímavě. K tomu umírání postav mimo obraz, příliš dlouhé scény, kdy se nic neděje, pointa která napadne každého kdo umí počítat do šesti (SPOILER!!!! - máme šest podezřelých, tři jsou otestovaní, dva umřou a jeden přežívá do konce - co myslíte, bude to mimozemšťan? KONEC SPOILERU!!)... nevím jestli chcete řežbu s ufounama pusťte si Evil Aliens, jestli dusné drama ze supermarketu tak radši Mist. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Skupina teroristov, v skutočnosti bojovníkov za budúcnosť ľudstva, sa snaží v supermarkete zastaviť mimozemskú inváziu. Medzi prítomnými je totiž niekto infikovaný a mohol by svetom šíriť svoje podvraťácke mimozemské názory. Vačšinu filmu tak zaberá zisťovanie že kto z rukojemníkov je marťanský parazit. To sa všetko deje hlavne pomocou nekonečného drístania v potemnelých priestoroch predajne a ak sa divákovi náhodou podarí od toľkého napätia nezaspať, bude odmenený príležitostnou akcičkou, neomylne skurvenou trhaným spomaľovaním a rozklepanou kamerou. Aj finálna konfrontácia je neskutočne "vymakaná" a pozostáva hlavne z toho že nakazený jedinec pár krát šmarí hrdinu o regál. Je to tmavé, nudné, odkecané a naničovaté a od odpadu to zachraňuje azda len fakt že stupidita nedosahuje žánrovú topku. To je všetko. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu nízkorozpočtový snímek a opravdu zde platí, za málo peněz = málo muziky. Pokud očekáváte hollywoodské filmové triky - NEDOČKÁTE SE. Pokud očekáváte skvělé masky - NEDOČKÁTE SE. Pokud očekáváte vynikající herecké výkony - NEDOČKÁTE SE. Pokud očekáváte kvalitní obraz a zvuk - NEDOČKÁTE SE. Suma sumárům, běžný TV film, jakých je na SCI-FI channel a AXN SCI-FI tisíce. A pro mne velké zklamání! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Každý, kto len trocha pričuchol k hororom, rýchlo zisti, že o originálny film sa nejedná, kedže je tu niekoľko prvkov prevzatých z iných filmov. To by nevadilo, keby film mal oveľa vyšší rozpočet ako bolo v reále a bolo to aj vidieť. Žiadne viditeľné premeny, asi okrem jedného prsta a to bolo sakramentsky málo. Toho pobehujúceho monsteríka ani vidieť moc nebolo, odohrávalo sa to prevažne v prítmí, asi len jeho parsekundový face a aj tak som zhodnotil, že maskéri sa vyšantili, dobrý bol chlapík. Chcel som vidieť splatter, ale to si musim pozrieť iný film, tu tej krvi a nechutností bolo fakt málo. Herci sympatický a mal aj pár akčných scén, tak tú 3* si vystrieľal. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)
  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno