Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

IGNI 

všechny recenze uživatele

Tak jo čekal jsem průměr a co jsem dostal? Už úvodní hudba slibovala nářez a ten se velice záhy dostavil, filmy o mimozemšťanech mi jsou velmi blízké a takovéhle pojetí se mi velmi zamlouvalo. Pěkně vykreslená organizovaná skupina lovců mimozemšťanů, a jelikož jsou ti mimozemšťané parazité a jsou v lidech, samozřejmě je všichni ostatní považují za teroristy a vrahy. Téma bylo zpracováno vážně, dialogy byly skvělé - asi ve třech případech fakt na zasmání. Konec obligátní žánru. Milé překvapení. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu slibuje zajimavou podivanou, ale vcelku rychle se dej utopi do prumeru zanru. Herecke vykony jsou v norme, nicim neprekvapi a neurazi ani triky. Celkove se jedna o zajimavy namet, ktery by si urcite zaslouzil vice rozvest - hlavne proc skupina zoldaku hleda jakesi mimozemske vetrelce, pro koho pracuji, kde se oni vetrelci vzali a co jsou vlastne zac a tak podobne. Takhle jen vime, ze jejich hlavni quest je killnout jakehosi Krale - a o Elvise tu fakt nejde. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Napíšu to asi takhle: Kdyby se do toho povedlo vsypat trošku více doláčů, které by z obtloustlého "Kinga" udělaly pořádnou chapadnoidně TheThingoidní zrůdu, nebo by se béčková večerka nemusela tvářit jako hypermarket (ten nedostatečný prostor je maskovaný sice ze všech sil, ale stejně jsou tam momenty, kdy to absolutně nefunguje), stačilo by pak už jen mírně dopilovat některé záškyty ve scénáři a byl by z toho jeden z nejlepších kousků ve svém subžánru. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Půl filmu jsem doufal a obaloval tu myšlenku. Jen ten prvopočátek plánu natočit nějaké zajímavé scifi byl správný (trochu mi to připomnělo atmosféru Krajních mezí). Půl filmu každý divák musí vědět, co se děje a trpět nelogickým chováním postav. Druhou půlku filmu zase tušit, že to bude tak trochu jinak, a aspoň se těšit na nějaký vrchol s emocema a prostě něčím zajímavým. Místo toho příšerná ...... . Logika a chování ve stylu "lehnout si a přikrýt" (Southpark). Do toho neskutečný dialogy. Prostě tenhle film působí jako měřič IQ tvůrců. Ve filmu je spousta otázek, na které si průměrný divák pár odpovědí vymyslí. Po tvůrcích ty odpovědi raději nechtějte. Buď toho nebudou schopni, nebo se vám to nebude líbit. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Co víc chtít od nízkorozpočtového filmu, než to, co nám dává právě Neznámí vetřelci. Obsazení známých tváří, které v jejich nejznámějších rolích zbožňuju (Carlos Bernard - 24, Rockmond Dunbar - Prison Break a Courtney Ford - Supernatural), nadupaná hudba, skvělé akční scény (úvod v obchoďáku byl opravdu výborný) a výborné napětí. Jistě, že se tento horor nemůže srovnávat s filmy, do kterých byly vloženy desítky miliónů dolarů, ale v rámci možností tomuto filmu nic nechybělo. Za mě za výbornou. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)
  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)

Reklama

Reklama