Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po třech letech života v Shangai se Sarah s manželem a jejich malým synem Sammym vracejí zpět do Severní Ameriky na rodinný pohřeb. Jenže po návratu se začnou dít divné věci. Malý Sammy začne vidět duchy, a navíc ještě vážně onemocní. Bohužel tradiční západní medicína pro něj nenabízí žádnou šanci. Sarah se vydá za záhadným lékárníkem, který ji v zápětí varuje pře tím, že její syn je držen ve smrtelném sevření zlým duchem. Pokud chce Sarah zachránit svého syna, musí velmi rychle přijít na to, co duch chce, jinak Sammyho ztratí. (Negatif)

(více)

Recenze (27)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi poměrně dlouho, než jsem se ke zhlédnutí tohoto filmu odhodlal (zalekl jsem se značně mizerného hodnocení na imdb), ale obavy byly zbytečné. K mému překvapení se jedná o nadprůměrnou duchařinu, která sice nepobrala mnoho originality, ale udržet v pozornosti mě dokázala a navíc jsem se i párkrát vylekal, za což jí patří můj dík. Režisérovi se podařilo vytvořit obstojnou atmosféru, duchů je dokonce několik druhů, no prostě fanoušci duchařin si nejspíš přijdou na své, já hodnotím 7/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděná asijská nuda, tentokrát ale okořeněná mou oblíbenou Jamie King, takže hodnocení je vlastně ponejvíce za ní. Další duch mrtvé dívky bažící po nápravě křivdy. Průser je, že to není nijak originální, že se o tu originalitu nikdo ani trochu nesnažil. Jediné čím to možná trochu vybočuje je, že je to hlavně rodinné drama s trochou mysteriózní omáčky. A samozřejmě jde o dítě, což může dojímat. Mě ne. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Cesta na pohřeb se promění ve Velké nesnáze v Malé Číně! Jasonův strýc zemřel, a tak se mu vydá i s manželkou a malým synem na pohřeb. Jenže se ukáže, že za bohatstvím strýcovy firmy jsou pěkné špinavosti a že teta byla jejich součástí. Velmi pěkný lesní začátek, pak následuje vcelku průměrný duchařský příběh a v závěru dojde na hezkou scénku ve staré továrně. Nic šokujícího ani překvapivého, ale film poměrně rychle uteče. Žánrový divák se však jistě bát nebude - 2,5* ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

V They Wait se msti duch cinske divky, o jejimz pozadi se postupne dozvidame stale vic. Cinsky chlapec v cinske ctvrti vidi duchy a jeho americka matka ma omezeny cas na vyreseni zahady, ve ktere jde o zivot jejiho ditete. Je osvezujici videt zase po case originalnejsi pristup k ducharskemu filmu. Bavil jsem se od zacatku do konce, povedenych duchu je tu vice nez dostatek a remeslne jde o velmi dobre zvladnutou podivanou. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako sa mladý čínsko-americký pár po troch rokoch vracia z Ameriky späť do Číny kvôli pohrebu strýca začne ich malý syn vidieť duchov. Neskôr sa ho zmocnia a matka dieťaťa musí o jeho život zvádzať tvrdý súboj. Všetko však má svoje príčiny. Matka musí pre záchranu svojho syna vyriešiť 50 rokov starú záhadu ducha mladej dievčiny, ktorá pracovala v továrni onoho strýca. Horor obsahu jednu silnú ľakačku a asi 2-3 slušné scény. Príbeh má "šťastný" koniec a je podobný toľkým jeho predchodcom, že v nom nenájdete nič nové. A aj tu je to len o tom - niečo za niečo. Vyriešiš záhadu a "my" budeme dobrý. Dva a pol * - o štipku lepší priemer. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru během března roku 2007. (heyda)

Reklama

Reklama