Reklama

Reklama

Nouvelle expérience

(divadelní záznam)
  • USA Cirque du Soleil II: A New Experience
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební / Rodinný
Kanada, 1991, 72 min

Režie:

Franco Dragone

Obsahy(1)

Záznam z predstavenia Slnečného cirkusu, ktorý vznikol v 80. rokoch minulého storočia v Kanade. Predstavenie s názvom "Nová skúsenosť" plné skvelých kostýmov a strhujúcich artistických výkonov bolo ocenené cenou Emmy. (curunir)

Recenze (6)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický Cirque du Soleil. Je až neuvěřitelné, jak propracované představení to na svou dobu je. V podstatě stejně staré jako já :) Samozřejmě jednotlivé scény a výkony není nutné komentovat. Oceňuji ale také perfektní trefnou hudbu. A němá groteska? BEZKONKURENČNÍ! (a to mě tyhle pasáže ve většině "dílů" nebavily) ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak vymakané jako novější představení, nicméně pořád skvělé. Nejvtipnější komický výstup ze všech představení, co jsem zatím viděl. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

V rámci představení Cirque du Soleil je Nouvelle expérience jen lehce nadprůměrným počinem, jinak je ovšem parádní. Některé scény jsou vyloženě dechberoucí, jiné jen dobré. Ale i zde, stejně jako ve všech starších představeních, najdu i několik scén, které mě moc neoslovují. Ve výsledku to však stále stačí na krásných 80%. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Tak tímto představením už začíná po všech stránkách špičková zábava, která v předešlých tepve dozrávala. Tady už špičkové skloubení všech složek - nástupy a odchody, vlastní výkony, hudba, humorné vložky - ano filmař byl výborný. Musím si ještě nechat prostor pro další kousky, ale tenhle už tak za 86%. ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Špičkové výkony obohacené o notnou dávku komiky, kde i maličkosti v pozadí zvyšují kvalitu nahoru. Pro mě zatím nejlepší představení Cirque du Soleil. ()

Reklama

Reklama