Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Weekend hetero. Pekné to zblíženie obyčajných postáv, stretávanie, rozchádzanie a obyčajné názory nie úplne sympatickej dvojice, v moc peknej snímke o osude priemernosti. Takmer 5 hviezd, v silvestrovskej atmosfére rozhodne päť hviezd, o veciach ktoré sa stali a nepísal to Linklater. Vesmír, ktorý chcete prežiť, len Linklater by ho asi prežil lepšie :) ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásné. A dějiště impozantní, mé milované Los Angeles zachycené z úplně jiného úhlu pohledu, než člověku dostane ve většině filmů. Že měl film malý rozpočet? No a co? Neshledala jsem na něm žádný nedostatek, a atmosférou předčí leckteré hollywoodské trháky. Navíc černobílé provedení u tohoto typu filmů podle mě vždycky přidávalo na uměleckém dojmu. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Obyčejné ale přesto zajímavé. Seznámení dvou lidí přes seznamku, fajn..ale to co z toho vykouzlil A. Holdridge je paráda. To, že je celý snímek ještě černobílý a natočený stylem dokumentu (co se týče kamery, ne děje), tak má takové zvláštní kouzlo. Herci na první pohled nejsou vůbec sympatičtí ani známí (což samozřejmě nevadí), ale postupně si vás získají na svou stranu. Co se týče příběhu, tak vás stále překvapuje až do samotného konce, né že by bylo úplně nečekané, co se stane, ale mám na mysli, těmi detaily a různými peripetiemi. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem pořádně nečetla, o čem to má být, takže jsem šla do kina s tím, že jdu na romantickou podívanou, ale už první minuty mě vyvedly z omylu. Tohle je opravdu něco úplně jiného, ale v podstatě ze života. A i na trochu té romantiky dojde :-) Pro mě neznámí herci předvádí výborné výkony, kamera je zajímavá, hudba fajn a černobílé provedení tomu dodává jiný rozměr. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Slečna neskutočne ukecaná, ale mladý muž celý čas fantasticky reagoval na tie jej reči. Strašne svieži film, ktorý zvoľnil tempo snáď len počas pesničiek, mimochodom výborných. Niekedy vám v živote stačí malá chvíľa, aby váš život nabral druhý dych ... len dokedy vám to vydrží. Wilson vlastne môže za to, že dávam plný počet hviezd. (Filmová výzva 2016 - DwayneJohnson) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno