Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Simpatický snímek, který se zdržel většiny obvyklých klišé. S. W. Scott pro mě ve své nejlepší roli a formě. Škoda jen, že se tvůrci nedokázali rozhodnout, jestli z toho nakonec vyjde komedie nebo drama, ale i jako kombinace je to poměrně stravitelné. Nad průměr podle mě film vyniká i zajímavostí příběhu, ale nějaká pecka to zas také není, a tak dám 70% = 4-/5. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 % ()

Reklama

1860 

všechny recenze uživatele

Film nám předhazuje příběh dvou normálních lidí, které pohltilo současné vnímání hodnot a pro povýšení potažmo pro peníze jsou schopni udělat téměř cokoli, i když to je proti jejich srsti.. Je to nenáročné, ale dokáže to vyvolat mírný úsměv i dojetí.. DOPORUČUJI pro uvědomění, jak nás mohou peníze přeměnit na necitlivé netovry.. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No, vzhledem k tomu, že jsem film dokoukal, tak to úplně blbý nebylo, ale skutečně nevím, co si o tom mám myslet. Příběh je naprosto postavený na hlavu, řekl bych, že by to měla být komedie, ale k smíchu to není vůbec. Spíš k pláči, že někdo ze sebe může nechat dělat idiota a nechat se ponižovat. Já bych jim tu práci okamžitě hodil na hlavu a šel dělat popeláře. No asi nejsem ten správnej manažer do suprmarketu. 50% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama