foto

Rick Gonzalez

  • nar. 30.6.1979 (37 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rick Gonzalez se narodil v New Yorku. Jeho rodiče se setkali právě tam, vzali se a později rozvedli. Usadili se v Brooklynu, kde Rick také navštěvoval základní a střední školu. Jako malý se účastnil všech školních her. Učitelé si jeho nadání všimli a byli nápomocni při přesvědčování, že by se Rick měl ucházet a zkusit Vysokou školu Múzických umění na Manhattanu. On udělal tak, jak mu bylo navrhováno a byl přijat. V roce 1997 tuto školu dostudoval a začal se věnovat hraní.

Gonzalez začal svou hereckou kariéru v New Yorku, kde získal malou roli ve filmu THICKER THAN BLOOD (1998). V roce 1999 natočil svůj celovečerní filmový debut jako Ricky ve filmu MAMBO CAFÉ, který objevil světlo světa v roce 2000. Ve stejném roce následoval také film PRINCE CENTRAL PARK.

Rick se díky tomu dostal do Hollywoodu, kde dostal malou roli ve filmu KROKODÝL DUNDEE V LOS ANGELES. V roce 2005 si zahrál roli Tima Cruze v oblíbeném filmu COACH CARTER. Rick ukázal velké herecké nadání v mnoha dalších filmech, ale hlavně v seriálu REAPER (Ďáblův sluha), kde si zahrál jednu z hlavních rolí bojující proti uprchlíkům z pekla. Postupně si tak vyšlapává cestičku mezi velké hollywoodské hvězdy.

Petr "juta" Szejut

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deuces
2015 November Rule
Victor
2013 Make Your Move
2012 Bad Girls (TV film)
Commencement
2011 Emergo
2010 Vánek osudu
2008 Hrdost a sláva
Povýšení
2007 Prachy mimo zákon
V údolí Elah
What We Do Is Secret
2006 Nominace na Oscara
První sníh
Puls
2005 Coach Carter
Roll bounce
Válka světů
2004 Subway Cafe
2003 Mládí v trapu
Motorkáři
2002 Hráč
Laurel Canyon
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
2000 Mambo Café
Prince of Central Park
1998 Thicker Than Blood (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S05E19)
Disbanded (S05E18)
Fighting Fire with Fire (S05E15)
další epizody (7)
2016 Arrow (TV seriál)
Vigilante (S05E07)
So It Begins (S05E06)
Human Target (S05E05)
další epizody (7)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.5_br4ve-trave1er.asf (S01E06)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Bitter End (S03E22)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace