foto

Rick Gonzalez

  • nar. 30.6.1979 (39 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rick Gonzalez se narodil v New Yorku. Jeho rodiče se setkali právě tam, vzali se a později rozvedli. Usadili se v Brooklynu, kde Rick také navštěvoval základní a střední školu. Jako malý se účastnil všech školních her. Učitelé si jeho nadání všimli a byli nápomocni při přesvědčování, že by se Rick měl ucházet a zkusit Vysokou školu Múzických umění na Manhattanu. On udělal tak, jak mu bylo navrhováno a byl přijat. V roce 1997 tuto školu dostudoval a začal se věnovat hraní.

Gonzalez začal svou hereckou kariéru v New Yorku, kde získal malou roli ve filmu THICKER THAN BLOOD (1998). V roce 1999 natočil svůj celovečerní filmový debut jako Ricky ve filmu MAMBO CAFÉ, který objevil světlo světa v roce 2000. Ve stejném roce následoval také film PRINCE CENTRAL PARK.

Rick se díky tomu dostal do Hollywoodu, kde dostal malou roli ve filmu KROKODÝL DUNDEE V LOS ANGELES. V roce 2005 si zahrál roli Tima Cruze v oblíbeném filmu COACH CARTER. Rick ukázal velké herecké nadání v mnoha dalších filmech, ale hlavně v seriálu REAPER (Ďáblův sluha), kde si zahrál jednu z hlavních rolí bojující proti uprchlíkům z pekla. Postupně si tak vyšlapává cestičku mezi velké hollywoodské hvězdy.

Petr "juta" Szejut

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deuces
2015 November Rule
Victor
2014 Blame It on the Streets
2013 Make Your Move
2012 Bad Girls (TV film)
Commencement
2011 Emergo
2010 Vánek osudu
2008 Hrdost a sláva
Povýšení
2007 Prachy mimo zákon
V údolí Elah
What We Do Is Secret
2006 Nominace na Oscara
První sníh
Puls
2005 Coach Carter
Roll bounce
Válka světů
2004 Subway Cafe
2003 Mládí v trapu
Motorkáři
2002 Hráč
Laurel Canyon
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
2000 Mambo Café
Prince of Central Park
1998 Hustší než krev (TV film)

TV seriály

2018 Arrow (TV seriál)
Level Two (S07E04)
Crossing Lines (S07E03)
The Longbow Hunters (S07E02)
další epizody (14)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (16)
2016 Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (9)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.5_br4ve-trave1er.asf (S01E06)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)
Policie Battle Creek (TV seriál)
The Battle Creek Way (E01)
2014 Rush (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Bitter End (S03E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Ilegální zápas (S02E18)
Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černý výlep (S06E20)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Pay in Pain (S01E07)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Third Guy (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace