Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobře jsem se bavil. Nebo spíš obstojně. Celé je to takové komorní, místy zvláštní. Ale některé scény jsou super, třeba ta s motorkářským gangem na mýtné bráně :). Herecké výkony taky slušné. No a v še korunuje nádherná Jenna Fischer. 3,5* max ale vzhledem k slabšímu hodnocení tady jdu na 4 zvezdy. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi nevýrazný a slabý snímek. Mezi nepřeberným množstvím filmů, které vznikají, působí tento jen jako mizivý oblak. Jen Povýšení není špatné, není vynikající, ani průměrné. Jen tak nenápadně a bez povšimnutí proplouvá. Pár scén bylo docela slibně úsměvných, ale vše, co by mohlo být jakkoli výrazné či povšimnutí hodné, zaniká v, pro mě chabém zpracování. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Od filmu se Scottem bych tohle fakt necekal. Tohle je totiz naprosto prijemnej civilni film, kterej se zdarne vyhejba nekolika klise. Ale zase to neni zadna velka sranda. Nejvetsi plus sou dve hlavni postavy v podani Scotta a Reillyho, sice to a fakt, ze pribeh je o dvou konkurentech, co chtej ziskat misto manazera, primo vybizi k brutalni komedii plny naschvalu, ale tady je vse jinak. A ani to neni, ze by jeden byl za dementa a druhej za machra a nasledovalo dojemny finale. Tohle jsou proste dva normalni typci, kazdej resi svy problemy, obcas se jednomu neco povede, jindy neco zkazi a druhej je na tom zrovna tak. Takze film tak prijemne odsejpa, aniz by cloveka necim nastval, ale zase ani nijak zvlast nepobavi, takze jen lepsi 3*. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení a příjemnej letní film.... Těch 56% přičítám bohužel špatně zvolenému žánru a hlavně fanouškům S.W.Scotta, kteří si jednoduše chtěli jen stáhnout další ztřeštěnou komedii ( 85 minut nudy; Seanne vrat se k Stiflerovi! ). Ti museli být přirozeně zklamaní, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa - s dovolením jsem si vypůjčil Queendomův přesný příměr. J.C. Reilly pak jako vždy vynikající. A nejen proto, že se objeví i tady, mi tenhle snímek připoměl Hodnou holku s Jennifer Anistonovou, kde se pro změnu s umírněným civilním výkonem ukáže ona. Takhle nějak si představuji Americké nezávislé léto, kam by tenhle tragikomický příběh sednul jako prdel na nočník. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Simpatický snímek, který se zdržel většiny obvyklých klišé. S. W. Scott pro mě ve své nejlepší roli a formě. Škoda jen, že se tvůrci nedokázali rozhodnout, jestli z toho nakonec vyjde komedie nebo drama, ale i jako kombinace je to poměrně stravitelné. Nad průměr podle mě film vyniká i zajímavostí příběhu, ale nějaká pecka to zas také není, a tak dám 70% = 4-/5. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno