Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

BaronX 

všechny recenze uživatele

85 minut jsem čekal na to, kdy už na mě Scott a Reilly vybalí skvělé komediální frky a ... najednou byl konec, kde nic tu nic, ani jedna šlupka, lehké pousmání, nothing, naprosto zbytečnej film o ničem. Film s podobnou tématikou a mnohem, mnohem lepším zpracováním je Employee of the Month, pokud chcete koukat na komedii z prostředí supermarketu, pusťte si raději ten, tam nehrozí že se unudíte k smrti! ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé! Od dvojice Seann William Scott a John C. Reilly v hlavných úlohách som očakával super komédiu o rivalite medzi kolegami bojujúcimi o povýšenie. No vlastne príbeh o rivalite to bol, no namiesto vzájomných podrazov a doťahovania sa kto je lepší, to bol... ani neviem ako to nazvať - proste len nuda. Obaja herci dokážu podať skvelé výkony v rôznych komédiach, no v tomto prípade to bol veľký prepadák a zábavný príbeh sa veru nekonal ani náhodou. Skôr mi to prišlo, že obaja cítili akúsi vzájomnú ľútosť nad tým druhým. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Stifler mi tady připadal velice příjemný, herecky to zvládl, pro mě zajímavé prostředí, taky v podobném dělám, takže mi situace byly hodně blízké a známé a díky tomu jsem se bavil a film si užíval -John C.Reilly mi sem moc nepasuje, mohl tu být ještě jiný závěr, někeré situace mohli být ještě zábavnější nebo naopak dramatičtější/// Seann William Scott kdysi patřil mezi mé nejoblíbenější herce. Škoda že jsem spoustu jeho filmů neviděl v té době, ale až teď kdy už mám dávno jiné oblíbence. Přesto mě tady konečně potěšil i herecky a nemusel jsem se za něj stydět (viz. Mládí v trapu, Můj život idiota, Poldové). Film není přespříliš dlouhý, nicméně jisté poselství si sebou nese. Já jsem proto příjemně překvapen./// Celkem 70%/// ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Taková v poklidu rozjíždící komedie. Seann William Scott jako ambiciózní zástupce vedoucího prodeje v supermarketu Doug Stauber. Přestěhovat se není jen tak, když nejsou finanční prostředky. Jediné řešení je povýšení. Ale k tomuto kroku brání hned pár nečekaných věcí. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama