Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ulítlý a šílený film … ale kupodivu všechny postavy jsem našel i v mém životě, je to o skutečnosti, o lidech mezi námi, tohle se děje, všude, stačí se rozhlédnout, popřemýšlet … crazy co? Neskutečně mě film nadchnul, nabil mě takovou pozitivní energií, že mám chuť to pořádně rozjet – ojet. Vztahy jsou kurevsky komplikované, ale tenhle film je návod, taková malá sexuální bible. Olé!!! ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

A znovu si říkám, jak jsem rád, že nejsem kritik, ale člověk, který se rád kouká na pohodové filmy a nechává se filmem bavit. Nějaké umění, které mne tak akorát nasere a nebo přivede do deprese si strčte milánkové do zadních dírek. Já se raději podívám na tenhle vámi strhaný film a mám z něj fakt pěkný pocit. A vy si klidně dál pište o špatné kameře a podobné slinty. Bože, vždy jsem ti děkoval za to, jakého jsi mne stvořil. Dovol mi, abych ti poděkoval, že jsi mne nestvořil umělcem... a ještě víc, že jsi mne nestvořil uměleckým kritikem. To musí být děsně nešťastní lidé. Moc ti děkuji, že se mohu bavit u takto pohodového filmu. ()

Reklama

jopal 

všechny recenze uživatele

Na pocudovanie, mna tento film zaujal. Pojednava nenasilnou formou o veciach, ktore su pre mnohych tabu. Odlahcenou a zabavnou formou vedie celym dejom, aby na zaver ponukol dve mozne logicke alternativy takychto vztahov. No a Kristen Kerr ma dostala. Uplne som jej vsetko uveril. :). Edit: po 8 rokoch stale OK ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Viděno s českým dabingem a je nutno dodat, že to bylo to 'nejlepší' na celém filmu. Film je dost otřesný, nevtipný (bohužel, když má jít o komedii). Zajímalo by mě (podnět pro čtenáře), co znamená slovo byzantický. Jinak hláška 'vydojili jsme z toho, co se dalo, ale mlíko kysne...' mě dostala do kolen :D ()

Paul_Hare 

všechny recenze uživatele

Chvilkama je ta kamera fakt šílená. Kameraman musel bejt fakt zhulenej. Je to hrozně jednoduchej film o sexuálních praktikách a vulgárním slovníku. Herci jsou spíš neherci. Zápletka je podle mě dobrá, ale celý je to špatně zpracovaný.... přes všechny ty negativní ohlasy na tom filmu stejně něco je, co mě uchvátilo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama