Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a nekomplikovaný dej. Dvaja dievčatá sú plných energií a hľadajú nejakého chlapa, ktorý by pomohol užitočne využiť túto nadbytočnú energiu. Avšak láska má na to iný názor (aspoň u jedného páru). Musím sa priznať, že som sa pri sledovaní filmu nenudil a miestami som sa aj celkom bavil. Avšak nečakajte nič Svetoborného! PS: A. Benson a K. Kerr (pre mňa favoritkou v tomto filme) sú jednoducho cool! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Tak jo - nemáme stálé partnery. Ale máme celkem dost peněz. Tak si koupíme dva nezaměstnané chlapíky jako takové sexuální otroky. Dobré ne? Stačí stan u bazénu pro jejich spaní , pokud nejsou zrovna v našich postelích. Nemusí mluvit, nemusí cítit, nemusí vnímat. Dostanou peníze a nabízí sexuální služby, od učení po sadohrátky. Ale jak to bývá - začnou se do tohoto skvělého plánu míchat city. A začíná problém .... ()

Reklama

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ulítlý a šílený film … ale kupodivu všechny postavy jsem našel i v mém životě, je to o skutečnosti, o lidech mezi námi, tohle se děje, všude, stačí se rozhlédnout, popřemýšlet … crazy co? Neskutečně mě film nadchnul, nabil mě takovou pozitivní energií, že mám chuť to pořádně rozjet – ojet. Vztahy jsou kurevsky komplikované, ale tenhle film je návod, taková malá sexuální bible. Olé!!! ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Jedna *, aj to len kvôli Kristen Kerr, ktorá je na pohľad naozaj zmyselná žena. Inak je tento film tupou patetickou sračkou, ktorú odporúčam zhliadnuť iba pri príležitosti rande s blonýnečkou v ružovej minisukni, s pudlíkom v kabelke, ktorá však nemá problém si s vami vypiť, či ísť si s vami uspokojiť svoje libido na záchod počas párty v plnom dome. Raz vidieť bolo až príliš. Amen. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Viděno s českým dabingem a je nutno dodat, že to bylo to 'nejlepší' na celém filmu. Film je dost otřesný, nevtipný (bohužel, když má jít o komedii). Zajímalo by mě (podnět pro čtenáře), co znamená slovo byzantický. Jinak hláška 'vydojili jsme z toho, co se dalo, ale mlíko kysne...' mě dostala do kolen :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama