Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a nekomplikovaný dej. Dvaja dievčatá sú plných energií a hľadajú nejakého chlapa, ktorý by pomohol užitočne využiť túto nadbytočnú energiu. Avšak láska má na to iný názor (aspoň u jedného páru). Musím sa priznať, že som sa pri sledovaní filmu nenudil a miestami som sa aj celkom bavil. Avšak nečakajte nič Svetoborného! PS: A. Benson a K. Kerr (pre mňa favoritkou v tomto filme) sú jednoducho cool! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ulítlý a šílený film … ale kupodivu všechny postavy jsem našel i v mém životě, je to o skutečnosti, o lidech mezi námi, tohle se děje, všude, stačí se rozhlédnout, popřemýšlet … crazy co? Neskutečně mě film nadchnul, nabil mě takovou pozitivní energií, že mám chuť to pořádně rozjet – ojet. Vztahy jsou kurevsky komplikované, ale tenhle film je návod, taková malá sexuální bible. Olé!!! ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

další podprůměrný film, nejprve jsem chtěla ilm vypnout hned na začátku, protože na můj vkus to bylo hodně erotický až vulgární, ale nakonec jsem vydržela, a konec celkem ušel, takže taková ztráta času to úplně nebyla, jen mě neseděly hlavní představitelky, jedna bláznivka, a druhá si hrála na slučnou holku, ale do ní měla hodně daleko ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokázal jsem najít jakýkoliv argument, proč tohle dokoukat (skončeno někde na necelé hodině projekce). Přežil bych nesmyslný scénář, nicneříkající dialogy, ale ta amatérsky ušmudlaná kamera ve stylu tady točíme domácí reality show tomu celému nasadila korunu. Jakkoliv je název lákavý (a to je jistě jediný důvod, proč už tohle hodnotilo tolik lidí), výsledek je tristní. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Podobne ladene sex movies vazne nejsou muj salek, ale tohle nakonec melo neco do sebe. Diky sve minimalisticnosti a osobitosti si to dokazalo vytvorit urcitou konektivni linku a trosicku zapusobit. Neznamena to, ze to bylo dobre, jadro je stale stupidni, ale nebylo to katastrofalni. Diky Kristen Kerr to ale zvysuju o celou hvezdu nahoru. To je totiz neskutecne sympaticka bohyne s naprosto fascinujicim oblicejem, sexy usmevem a hypnotickyma ocima. Uz kdyz se minuly rok mihla v Lynchove Inland Empire me zaujala, ale tady ma hlavni roli a konecne si ji muze clovek nalezite vychutnat. 4/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama