Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zajímavá výročí týdne uvádí Saskia Burešová. (Česká televize)

Recenze (95)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Člověk po těchto informacích neděli co neděli doslova a vždy dychtí také jste toho názoru? Mohlo by to být však delší, nicméně zpracované to je bravurně a moderátor v tomto případě paní Burešová je zde opravdu na místě..Unikátní dlouhodobý projekt, stálice mezi vzdělávacími a informačními pořady, který si myslím že na naše obrazovky celkem po právu patří.. ()

Bakemaster 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost nuda, protože je to kulturně vzdělávací pořad. Jednou tyto pořady vymizí a zbydou jen sračky typu talentmanie, Kriminálka "Velkééé město" ,Tisíc a jedna noc apod. Většina z nás nebude vědět nic o historii,literatuře, významných osobnostech našich i světových dějin, budeme krotcí, blbí a zmanipulovatelní. Otroci moderní společnosti, kde vládnout banky, režim a lidé, kteří ví víc než jen to kdo koho přefik v nějakým seriálu... ()

Reklama

Chase 

všechny recenze uživatele

Jelikož se osoba blízká podílí na tvorbě pořadu a vím jak moc by chtěla, aby byl pořad atraktivnější a jak jí to hlavouni pořád kazej navíc v prostředí, kdy je komplikovaný získat z archivu jenom fotku, protože jsou prachy potřeba jinde a vím co za to ona osoba i další mají, tak hodnotím velmi vysoko. Navíc když pak zhlédnete jeden díl se zasvěceným výkladem :"No tak tady jsem chtěla aby a tady aby, jenže..." tak si uvědomíte, že dělat něco dobře dá strašně zabrat. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Koukam tady na ČSFD se dá fakt ohodnotit vše. No ke Kalendáriu - zajímavý pořad, bohužel natolik nudně podaný že se to prakticky nedalo sledovat pravidelně. Takhle díky informativní hodnotě dávám tži hvězdy, coby lehký nadprůměr, nějakých 55%. Ale dokážu si představit takovýto pořad podaný například Karlem Čáslavským stylem, jakým je podáváno Hledání ztraceného času...pak by to nejspíš dalo nad 80%. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na to dívá tolik lidí, kterým se to vlastně nelíbí. Tak si to přepněte na Kobru 11, Kriminálku Miami nebo kýho šlaka to dávají na těch dvou stanicích hrůzy.********************Pro lidi, co mají rádi životopisy a historii, je tento pořad požehnáním. Mě vždy alespoň přiměřeným způsobem poučil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama