Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým výzkumníků cestuje do Švýcarských Alp, aby zkoumal jistý objev ohledně lidského vývoje. Výlet se ale promění ve smrtelný boj o přežití v momentu, kdy vědci narazí na podivnou rokli a v ní najdou něco v co ani nedoufali. Nebo někoho. (Morien)

Recenze (90)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Odkedy svetlo sveta uzrel Pach Krvi a remake Okatých Kopcov, prežívajú rôzne retardovaný lovci svoj boom. Tento františkánsky kúsok na nás po rádioaktívnych a incestných mutantoch vypustil nefalšovaných neandertálcov čo boli taký roztržitý že zabudli vyhynúť. Od človeka typu Homo Sapiens Sapiens sa odlišujú hlavne tým že chodia oblečený v nahrubo opracovaných kožkách a majú nosy ako Bolek Polívka. Inak to ale nemá čo ponúknuť, omšelá story o pár ľuďoch stratených v lese a prenasledovaných bandou nadržaných praľudí nedisponuje žiadnou brutalitou alebo čímkoľvek iným čo by znudeného dváka pobavilo. Na konci sa to celkom slušne rozfofruje, ale stále je to len nejaké to zapichnutie oštepom a pár výstrelov. Ten tučný starý magor s brokovnicou bol ako jediný celkom zábavný. V konečnom dôsledku zbytočná záležitosť s nula nápadmi a občasným nezmyslom. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale pro mě osobně je Humains jedno velké zklamání. Scénář ba co více i celá pointa toho to filmu je tak debilně úsměvná, že jsem to vážně na konci nevydržel a musel se nahlas nechápavě zasmát. Pokud vás i přesto film láká, doporučuji si ho pustit zhruba až od 3/4, protože o nic víc, než fůru zbytečných keců a záběrů vlastně ani nepřijdete. Trochu mě překvapilo, že i když se jedná o francouzský snímek, tak tu není ani náznak přehnané brutality, která je touto lokalitou už pověstná (viz. Frontier(s) či The Horde ). Ono by to vlastně ani, tak moc nevadilo jen kdyby ta atmosféra stála za to. Bohužel ta je taktéž nulová, ba co víc možná ještě pod bodem mrazu. Masky stvořeních už raději nechám bez komentáře a ono když si to hezky všechno nyní sečteme, nevyjde nám nic jiného, než pořádný průser. Hvězdičku proto leda za sem tam hezký přírodní záběr a závěrečnou švandu :D ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Inak dosť som sa tešil na tento film, pretože mám rád tento žáner(a hlavne horor typu: les, ľudia, mutanti, vyvražďovanie). Potešilo ma aj to, že ide o francúzsku produkciu čiže nebude to taký americký stereotyp a la Wrong Turn. Lenže bolo.. a ešte stupídnejšie! Namiesto znetvorených mutantov tu pobehovali neandertálci so šípmi a sekerami. Herecké obsadenie vrcholne nezaujímavé, nenašiel som si tu ani jednu postavu ktorej by som snáď aj držal palce.. Úplne zbytočne natočený film. 2/10 ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě teda moc nebavilo. Docela zklamání. Nestrašidelnej, nekrvavej dá se říci dobrodružno-přírodovědnej film o partě lidí kterou naháněj pralidi kteří vypadají jako kdyby utekli z přírodopisného kabinetu. Čekal jsem něco úplně jiného a když připočítám ty nelogičnosti a postavy tak víc jak dvě hvězdy nedám. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jasně, bylo to pitomí jak tágo, ale docela jsem se bavil. Horory v přírodě jsou jiný a dobrodružný a to se mi na nich líbí. Skupina lidí je pronásledována tlupou přeživších neandrtálců ve švýcarských Alpách. Pokud máte rádi spousty krve, tak tady jí nenajdete. Napínavé to bylo jen místami. Logika jde stranou. Ala jak říkám, dá se to přežít. 45%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Pracovní název filmu zněl Les Disparus de Lötschental. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve švýcarských Alpách, v Lucembursku a Paříži. (Terva)
  • Charlottu měla hrát původně Yolande Moreau, od projektu však odstoupila. Nahradila jí Sara Forestier, s níž zároveň došlo ke změně a z Charlotty se stala Nadia. (Terva)

Reklama

Reklama