Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemří je snadné, ale rock´n´roll je dřina. Aneb jak jeden bubeník postřílel ruský teroristy na koncertě popový zpěvačky. A bohužel to není tak vtipný jak to zní, ani nechtěně. Dolph Lundgren si zde vybral další ze svých mnoha slabých chvil a natočil další akční béčko, ve který tý akce vlastně ani moc není a sám Lundgren toho moc nepředvede. Jasně na bubnech to rozjede slušně a kill kytarou potěší, ale víc se toho od něj nedočkáme. Většinu času zabíraj další nudný postavy typu popová ne tak povrchní zpěvačka, šílenej a příšerně zahranej záporák a hrdinný ruský prezident. Zkrátka průser po všech stránkách, který navíc hodně pomalu utíká. Ještě, že za Dolphem pak přišel Sly s nabídkou do jeho dream teamu, jinak už bych nad ním asi zlomil hůl. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Kožená držka Lundgren ve věku pětadevadesát, napíchaný botoxem, v jak jinak než roli drsňáka, cool rockera, bývalého mariňáka. Sám si to napsal, sám si to i režíroval, a podle toho to taky vypadá. Nejspíš si psal sám i dialogy ( "zemřít je snadný, rokenrol je fuška", "...ta svině Výnas!"). Český dabing (Soukup) hází film do ještě absurdnější roviny. Je to poměrně zábavná záležitost, bohužel má více hluchých míst, než bych si představovala, abych mohla pět hvězd (ale zasmála jsem se vydatně). ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Za svůj život jsem áčkových i béčkových verzí Smrtonosné pasti viděl nespočet. Tahle verze patří mezi ty lepší, které mezi těmi béčkovými verzemi může člověk najít. Lundgren je jako režisér docela talent, takže fim vypadá nejen vizuálně atraktivně, s pořádně krvavými bitkami, ale navíc ještě nejméně 2 krát dráž než kolik ve skutečnosti stál. Nepatří k Dolfiho nejlepším kouskům, ale zcela jistě pobaví. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// +je to solidní akční masakr, Dolph Lundgren je akční jak za starých časů, docela zajímavá zápletka, atmosféra podobná jako z Přepadění v pacificu nebo Smrtonosná past 1 -přesto se dějově nejedná o nic originálního, navíc bych některé momenty natočil jinak/// Zemřít je snadné patří k tomu lepšímu co nám akční hrdinové 80tých a 90tých let nabízí. Osobně se těším na každý jejich film a když je tak kvalitní a zajímavý jako tento, mám radost dvojnásobnou. Konkrétně Lundgren se poslední dobou snaží vrátit do první ligy a docela se mu to daří./// Celkem 68%/// ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nečekaně mě to překvapilo,čekal jsem klasický film s Lundgrenem a průměrnou podívanou,ale alespoň za mě je to nad průměr v tvorbě Dolpha a navíc to i točil takže je vidět,že si to nejspíše dělal po svém a je to vidět i na jeho postavě,která se s níčím nepáře.Děj to taky nemá špatný a proto nad 70 % a čtyři hvězdy ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)
  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)
  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)

Reklama

Reklama