Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Chlapci moji ... vaše problémy, "dobabrané" životy a vašich démonov ten chľast a drogy neprevalcujú, a to teda doktorko miešal bombastické koktejly, ale ešte viac umocnia. A do toho ten starý sľub, ktorý rozoberať nemienim. Muzika fantastická, spolu s ňou z toho išiel ten správny fíling ... žiadna sranda. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Každý z těch čtyř měl svůj zdroj neumlčitelného smutku. Problém však byl v tom, že všechny čtyři dílky měly zapadnout v konečnou mozaiku zmaru, která se navíc měla zhmotnit v krví ztvrzený list klukovské úmluvy. Tahle mozaika, zatímco v jednotlivých svých elementech byla působivá(I díky výborným hercům), tak jako celek byla nekompaktní, neuvěřitelná....myšleno k neuvěření. Taková koncentrace sebedestruktivní frustrace byla na jednu sešlost prostě moc a důvod ukončení toho všeho na pokyn dávného slibu reálnosti nenapomohl. Přesto si film za výtečnou sondu do strastí pětačtyřicátníků, do spektra tragédií, které se nedají překonat, i do složité psychoanalýzy všech těch sešlostí s přáteli z mládí(která často místo odreagování přinášejí muka melancholie)......přesto si za ní film zaslouží kladné hodnocení. 70% ()

Reklama

Philcze 

všechny recenze uživatele

Pařba v moralistickém limbu. První hodina vážnější verze Hangoveru, druhá hodina zatraceně temné drama. Nelehké na strávení (otrávené dopředu chápu a rozumím jim), ale ta celková psychedelická forma mi neuvěřitelně padla do noty. Brilantní režie, nekompromisní ústřední čtyřka (tak všimne už si někdo toho Janea?) a depresivní atmosféra. Tohle ve Varech loni zatraceně chybělo. 8+/10 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi třema a čtyřma hvězdama a nakonec dám to vyšší hodnocení už jen kvůli tomu výborně vybraným soundtracku. Co trochu kazí dojem celýho dramatu, je ta za vlasy přitažená myšlenka pubertálního paktu, ovšem na druhé straně se musí nechat, že po tolika litrech chlastu, drog, cigár a vlastně všeho, co přijde člověku pod ruku, by se asi nejednomu vyplavily v hlavě ty nejčernější myšlenky. Prostě se holt těmhle chlapíkům nedaří, jak by si představovali, každej má svoje můry a trápení a tady to vyjede na povrch na 110%. Kombinace "opilé" kamery, střihu a hudby v divákovi navozuje pocit, že snad paří taky... ale doufám, že to bude paření s lepším koncem, než tady. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdybych si dal pár lajn a flaškou whisky zapil nějakej ten papír, možná by se mi tenhle psychotrip podařilo zvládnout lépe. Takhle jsem viděl jen roztahanou klipovitou nudu, která sice měla pár momentů, které by stály za zaznamenání, kdyby ovšem nebyly utopené v té skákající kaši. Herci se snažili, soundtrack byl dobrej, ale pro mě to bylo celkově nestravitelné. 10% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama