foto

Abhi Sinha

  • nar. 20.2.1990 (30 let)
    Bombaj, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V zajetí démonů 2
2015 Hacker
2013 Filosofové
2012 Lidé jako my
2011 I Melt with You
Vrah přes inzerát (TV film)
Vyměřený čas
2010 Sociální síť

TV seriály

2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Tree Toxins & Three Stories (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andělé a démoni (S07E13)
2015 Chasing Life (TV seriál)
La Dolce Vita (S02E13)
Ready or Not (S02E12)
First Person (S02E11)
další epizody (14)
Tým Škorpion (TV seriál)
Tech, Drugs, and Rock 'n Roll (S02E06)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Finding Chemo (S01E10)
What to Expect When You're Expecting Chemo (S01E09)
Death Becomes Her (S01E08)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Admirálova dcera (S11E23)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všichni padnou (S08E24)
2009 Hank (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Definice (S05E01)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky