Reklama

Reklama

Kdo chce zabít Nancy?

  • USA Downloading Nancy
Trailer

VOD (1)

Příběh nešťastně vdané Nancy, která si přes internet objedná nájemného vraha, který ji má zabít, ale nakonec se do něj zamiluje. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Nič je lepšie nevymyslím len treba súhlasiť s môjho pohľadu presnou definíciou recenzie od "pm" . Réžia aj strih je slabučká. Tam kde netreba obrázky tam sú , a kde netreba slová tam sú nedôverihodné. Rufus Sewell nehrá ,ale pozerá či ho vidí kamera a ďalšie chybičky. Skutočný príbeh je možné ťažko zfilmovať, vystriedajte aspoň niekto režiséra čo vie citlivo odviesť prácu... ()

pm 

všechny recenze uživatele

"Downloanding Nancy" aneb důvod, proč nemám ráda současné americké filmy, které si snažně hrají na umění, ale nejsou ani zajímavé. Milý Johane Rencku, není to vůbec jednoduché! Ono nestačí vzít pohlednou a schopnou herečku, počkat, až bude mít solidní odrost, obléct ji jako outsiderku a nechat ji šmatlat. Přidat jednoho velmi nudného Američana, vykřesat z něj nečekaný herecký výkon a jednoho velmi zajímavého Brita a tomu pro změnu nedat šanci hrát. Zapomněl jsi na dramaturga, celé jsi to zabalil tak, že ačkoliv se příběh stal a další podobné se někde jistě dějí, mě přesvědčíš jen stěží. Po španělských "Něžnostech", rakouských "Antares" a thajské vysoce umělecké nudě "Sud sanaeha" si začínám myslet, že jsem masochistka já. Není možné, abych se během pár dnů nechala trápit tolika vykonstruovanými nebo vyprázdněnými vztahovými pseudodramaty. Tak mne někdo zatraceně šokujte! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sonda do života psychicky narušený ženský, kterou hodně nešťastný dětství (pohlavní zneužívání) poznamenalo na celej život. Těžko si můžu představit, jaký trauma si tyhle lidi z dávný doby nosej, ale potom, co se odprostěj od lidí, co jim život (z)ničili, by se měli snažit problémy řešit, ne si je přidělávat a vymejšlet. Jinak se z toho nikdy nevyhrabou, stejně jako Nancy. Nehollywoodskej závěr mě tentokrát docela naštval, i když měl něco do sebe a varovnou funkci splnil dokonale. Jinak Maria Bello zahrála výborně a je to navíc pěkná MILFka (s většim hrudníkem by byla ještě lepší). Nejvíc mě však překvapila hodně dobrá hudba. Jen je velká škoda, že silnýmu příběhu nejvíc scházelo svižnější tempo vyprávění, hlavně proto "jen" tři silnější hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Minimalistické, depresivní bez špetky čehokoliv pozitivního ale hlavně výborné, občas až strhující drama o ženě, kterou už nebaví život a najme si někoho, aby jí zbavil jejího utrpení. Skoro až divadelní hra o třech hercích, kteří jsou beze zbytku skvělí. Zvláště Maria zde předvádí snad to nejlepší, co jsem od ní kdy viděl. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Mám rád když ve mě film vyvolá nějaké pocity ať jsou jakékoli (strach, smích, hnus, klid, nasranost, vzrušení, pohodu . . . ) a tento duševně špinavý film ve mě zanechal tučnej pocit osobní nervozity. Psychicky labilní ženština řešící existenční problémy v dobře vyhrocené psychárně typu Naboer nebo El Maquinista. Není to na plný počet, ale i tak velmi dobré. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama