Reklama

Reklama

Kdo chce zabít Nancy?

  • USA Downloading Nancy
Trailer

VOD (1)

Příběh nešťastně vdané Nancy, která si přes internet objedná nájemného vraha, který ji má zabít, ale nakonec se do něj zamiluje. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Psycho exkurzia do nejedného a tým /ne/konkrétneho smutného života, v kt. trpí nielen downloadovaná Nancy, ale kt. trpí i extrémnou dramaturgickou nevyrovnanosťou. Strieda až nepríjemne /ne/uveriteľné výjavy psychickej a fyzickej deštrukcie s patetickými a predvídateľnými scénami hraničiacimi s autorskou bezmocnosťou. P.S. Golfovú palicu som si na noc po..(s)choval do skrine. Pre istotu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Maria Bello rešpekt. V každej sekunde presná ako fakúra od operátora, Rufus správne odpudivý a celý príbeh neskutočne uveriteľný. Kludne by som ale ubral statických záberov na popraskané škrupinky kedysi ľudí a častejšie zatlačil na pílu. Pomalý art proste nedávam. Jo a Jason Patric jemne nestíha. 65% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Debilní film o debilní krávě, debilním debilovi a debilním ujetým milenci. Spolu dohromady tvoří debilní trojku, film je protkán debilníma kecama a až na několik málo okamžiků kdy jsem čekal že se NĚCO konečně stane ( stalo se hovno) je to film, který se snaží složitě popsat atmošku nešťastný pindy, která touží po něčem, neví po čem a nedá pokoj dokud to nedostane... tzn je to taková hovadina, že lituju, opravdu velmi lituju okamžiku, kdy jsem z nějakého mě neznámého popudu dostal nápad tím zabít čas. Kdybych zabil sebe, udělal bych líp. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Drama s příběhem, který je spíše smutný než depresivní. Kupodivu mě to ani zvlášť nedojalo, jen mi bylo ohromně líto, na jak velké dno se dá až spadnout. Herecké výkony jsou opravdu vynikající. Maria Bello je jedna z mála hereček, které mají na tyhle role odvahu. Bohužel film docela sráží neustále zdůrazňovaná depresivní atmosféra, která místo aby na realističnosti přidávala, tak jí spíše ubírá. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to ten případ v Německu nebo Rakousku,kdy si nějaký magor dal inzerát na net,že chce aby ho někdo zabil a sežral,což je na stopro ta nejvíc nepochopitelná úchylárna o jaké sem kdy slyšel.Tohle ale není to samé.Úplně souhlasím s kleopatrou,že jednání Nancy se dá pochopit (nebo aspon' mě nepochopitelné nepřišlo) a obrovskou výhrou sou pro tenhle film herci,kteří předvádí absolutně uvěřitelné výkony (a to mám s uvěřitelností poslední dobou problém).Samozřejmě hlavně Maria Bello září,ale i Rufus Sewell byl přesně takový jaký být měl.Hudba byla taky výborná,skoro až hypnotizující.Občas byl film i hezky suše cynicky vtipný-''nebudeš potřebovat tohle?'':-))a hlavně-''bavili ste se s manželem o adopci?-ano,ještě než sme se vzali.-a co vám na to řekl?-že má chut' na čínu.'';-DDDD. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama