Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

lardko 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej pořad. Někdy se divím do jakejch sraček Mike Rowe leze. Několik dílu je hodně zábavných a zajímavých , ale dost často jsou díly nudné a nezajímavé. Půk na půl. 50%. ()

Herman 

všechny recenze uživatele

Pořad, který je zaměřený na šokování diváka špinavou prací kterou hold někdo dělat musí. Občas zajímavá podívaná a aspoň člověk ví kterým zaměstnáním je lepší se vyhnout velkým obloukem. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Môj obľúbený TV seriál s nenapodobiteľnými hláškami Mika Rowa.Videl som strašne moc dielov tohto seriálu na Discovery a nikdy som sa nenudil. Nieje na ujmu ukázať podaktorým ľuďom, čím sa niektorí ľudia musia živiť, aby naša spoločnosť ako taká mohla fungovať. Všetkým, ktorý takúto prácu vykonávajú..klobúk dole.10/10 ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Vtipný i poučný reality dokument. Nebýt tam ta vložka, že se něco seriózního dozvím, tak by to bylo jen sledování chlapa, jak se brodí v hovnech. Ze začátku mi celkem vadilo, že je tam hromada prací, která v ČR nejsou, ale to mi vynahradila Těžká dřina. Na jednu stranu je dobré, že Mike dělá i taková "exotická" povolaní, ale na druhou stranu, když se tím živí Američané, které bych spočítal na prstech jedné ruky, tak mi přijde představení jejich práce vcelku zbytečné. Moderátor je zábavný a dabing mi přijde dobrý, i když v originálu má Mike o mnoho hrubší hlas než Otakar Brousek ml. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

Vybrané práce sú jednak špinavé a "druhak" zaujímavé. Človek sa dokonca s radosťou dozvie o útrapách tých, čo ich bežne robia. No ale v tom prípade je už iba jeden element, ktorý to príjemno môže rušiť. Po zbežnom prečítaní ostatných komentárov sa cítim až divne, že mi ten Majk Rou nie je vždy po chuti. Ale nepomôžem si. Tie jeho zaksichtenia a reakcie vedia byť otravne hrané. ()

zliteonit 

všechny recenze uživatele

V USA natočí opravdu všechno. I to nejodpornější svinstvo prodají jako velký hit. Jen se mi zdá že Mike někdy přehání. Né vše co tam uvidíte je opravdu tak špinavé a smradlavé. Pořad se mi líbí, protože nic jiného v tomhle směru jsem ještě neviděl a nemám s čím porovnávat. Snad dám ve výsledku 4*. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe se toho opravdu nebojí, je vtipný, sympatický, nebojí se ze sebe inteligentní formou udělat blbce a celé to má šťávu. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Už to bude z mé strany obehraná písnička, ale přece - kdy už někoho v Česku napadne zkusit točit věci do televize stejně, jako to dělají v USA (nebo kdekoliv jinde, na západ od nás). Malý, autorský štáb. Dobře vybraný moderátor. A hlavně scénář, tak pečlivě napsaný, že každé slovo vás dostane do kolen! Hlavně poslední dvě jsou největší devizou Dirty Jobs. Moc bych si přál, abych se něčeho takového dočkat taky u nás. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Hrozně odporné, ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to i zajímavé. Dozvěděla jsem se už spoustu nových věcí, což jsem nečekala. Mike Rowe je geniální. Umí člověka krásně poučit a přesvědčit o tom, že všechny lidi, se kterými v pořadu pracuje, bychom měli obdivovat. Proč tu práci dělají? "Někdo to udělat musí..." A je to čistá pravda. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Ůplně nový a dost dobrý dokumentární seriál , který odhaluje to co se někteří musí v USA prožít a je to pro ně každodenní věc a ktomu ještě docela dobré komenty Mike 95% ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Absolutně nudný pořad, který nevím, proč vznikl. Dobře, koukneme se na špinavou práci... A? Vážně se to musí natáčet a ještě na to koukat? Akorát to musí rušit ty lidi při práci a rozklepaná kamera tomu taky moc nepomáhá. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Moj oblubeny serial na Discovery. Jeho obsah je ale dost sporny. Niektore prace su skutocne spinave a zachadzajuce do nechutnosti. Niektore naopak uplne bezne a dokonca take, co tam nemaju co robit. Na 4* to ale ma. Mike je vtipalek, takze dalsie plus k dobru... ;) ()

Reklama

Reklama