Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

greymon 

všechny recenze uživatele

Špinavá práce pro mě v některých dílech odporná. Nemohu uvěřit, že se tomuto pořadu Mike Rowe podepsal. Někdy jsem ho litoval, kam to leze a co musí dělat. Opravdu nechutný pořad, ale 3 hvězdičky si snad zaslouží. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál se američanům skutečně povedl. Naučnou formou ukazuje, jak se dělají ty nejbizarnější věci. ()

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Fakt supr "dokument". Není to vůbec o tom, že Mike vleze do kupy hoven a na kameru řekne: "Tak ameriko, ted stojím po kolena v kupě hoven." Každá práce je popsáná odborníky, kteří se tou prací živí, tak aby to pochopil i lajk. Což pro mě, jako pro někoho, kdo má obě ruce levý je hodně zajímavý. Mika obdivuju, že má žaludek a odvahu na to, si na vlastní kůži, a to doslova, vyzkoušet všechny možný profese. Jako bonus jsou Mikovi hlášky, které ze sebe chrlí i když z něho stříká pot a po nohách mu tečou splašky a exkrementy. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobře ukázané práce a činnosti, které se v "normálních" filmech nějak tak neobjevují, ačkoliv jejich přínos (tedy ten neodiskutovatelně skutečný) je podstatně vyšší, než ty činnosti, které nám autoři tzv. normálních filmů vesměs nabízejí. Jediné, co mi vadí, je název. Výraz dirty se prostě nehodí. Dirty jobs jsou práce a činnosti úplně jiné, navenek uhlazené a voňavé a špinavé v pravém smyslu tohoto slova. Novináři, reklamní agenti, neschopní - zejména pak čeští filmaři, "zaměstnanci" řady naprosto zbytečných neziskovek, nejrůznější úředníci na všech stupních, většina kritiků, aktivisté ať už zelení, duhoví, nebo všichni ostatní - to jsouopravdové dirty jobs. ()

morwen 

všechny recenze uživatele

Naučný dokumentární seriál který ukazuje nejen špinavé práce ale i jiné.Se skvělým Mikem Rowem a jeho hláškami. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe nám ukazuje jakou odpornou a špinavou práci lidé musí vykonávat a dává nám tím důvod vážit své práce,pokud tedy nesbíráte mršinu někde u silnice,nebo oplodňujete prasnice. ()

martin5504 

všechny recenze uživatele

U Dirty Jobs sa naozaj poriadne ušpiníte. Mike Rowe vás sa zavedie na všetky možné aj nemožné práce. Osobne sa neušpiníte, ale Mike to veľmi rád urobí za vás. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe berie každú výzvu športovo a jeho odhodlanie je obdivuhodné. Jeden nechutný job za druhým, Mikeove polocynické komenty a životné ponaučenie, že sú aj ľudia, ktorí musia smrad a hnus znášať v rámci pracovnej doby a potom ešte s kľudným svedomím ísť na obed. ()

Domec08 

všechny recenze uživatele

Nenávidíte svoji práci a chtěli by jste dělat něco jiného? Mike Rowe donutí i kancelářské krysy vážit si své práce. ()

MatejQ004 

všechny recenze uživatele

Takový pořady jako je Špinavá práce jsou super, dá se u něj v pohodičce a klidně vypnout mozek a odreagovat se a třeba i spát. Při tom vám Mike Rowe, který doprovází celý tento pořad ukáže ty nejrůznější špinavý práce, techniky jejich dělání s pomocí nejrůznějších přístrojů, které jsem mnohokrát viděl úplně poprvé. Rowe dokáže tyto zajímavé práce udělat i zábavnýma. 80% ()

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Mike je frajer. Kolikrát dělá opravdu nechutné nebo namáhavé povolání. Jeho vtípky a někdy černý humor jsou fajn. Je to o lidech, kteří příliš žerou svou práci a Mike vše odlehčí a setře je. Dobrá podívaná. ()

Frollka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tedy jen pár dílů, ale pokaždé když to vidím, fascinovaně na jakoukoliv onu práci koukám, je fakt, že většina informací co v pořadu zazní je dosti zajímavá a leckdy poučná. Nemyslím si, že zrovna špinavá práce je onen správný název pro pořad. Někdy člověka překvapí co všechno se dá dělat, když si člověk řekne, že má špatnou práci, stojí za shlédnutí nějakého dílu abyste se dozvěděli, že na tom nejste leckdy zas tak špatně. Zajímavé, neotřelé, neokoukaný námět, sympatický moderátor, mno co více dodat 4*! ()

Reklama

Reklama