Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Vesele si přepínám kanály s domněním,že objevím něco na co se dá dívat. Opak byl pravdou...nejenže jsem nenašla nic inteligentního, ale zahlédla jsem tohle. Viděla jsem tuto pytlovinu pouze pět minut a chci zpátky svých pět minut života...Nehorázná ptákovina!!!!Nejhorší věc co jsem kdy viděla.To se raději podívám na jeden díl Hanny Montany, než se dívat na tuhle neintelgentní sračku. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna na kterou jsem jednou narazil při přepínání programů. Pět minut jsem na to čučel a myslel jsem, že mi někdo podstrčil tripa. Psycho-fetišictickej svět plnej písniček a dobrý nálady a v hlavní roli lolitka s růžovejma vlasama. Pokud na tohle dnešní děcka koukaj, chápu že ve třinácti vezmou nůž a rozsekaj sousedku na hadry... ()

Reklama

KHkomiks odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak odporného a nechutně zvráceného jsem si nedokázal ani představit v mé nejzvrácenější fantazii. No myslím, že by se z toho i Disney poblil. Radši bych sledoval Německé fekalporno o sněhurce a sedmi kolících než sledoval tuhle topořivou úchylárnu pro pedofilní nekrofily. Myslím, že Saló 120 dní Sodomy a Gomory by člověka poznamenalo míň. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Prouzkovany padouch, ruzova lolitka, modry cvicitel aerobicu a nekolik gumaku...ne, nikoliv kondomu, i kdyz k nim nemaji daleko, ale parta loutek, ktere vali sve gumove bulvy a pobihaji po scene ovladane armadou "puppeteeru" (zlaty Spejbl a Hurvinek.). Pokud jste rodic, a nevadi vam ratolest s proplachlym mozkem, nechte sva ditka po snidani koukat na tento perverzni kyc, nauci se totiz, ze si maji po sobe uklizet, jist ovoce a zeleninu a nebrat drogy, protoze jsou spatne, ou jééés. Pardon, to je z jineho serialu. ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Já moc nechápu vaše rozhořčený komentáře o tom, jak by se to mělo zakázat a jak to motá dětem hlavu. Co jako konkrétně motá hlavu?! Jak už tady někdo napsal - plní to účel, je tam dobro, zlo a do hlavní protagonistky se může leckjaký dítě vcítit, je to vesměs pozitivní. To, že vidíte Stephanie jako lolitku pro pedofily, jsou jen vaše asociace a tak trochu váš problém. Neříkám, že to musí mít extra vysoké hodnocení, v něčem to je opravdu až děsivě ulítlé, ale "odpad" je trochu moc,ne? To si zase někteří sofistikovaní filmoví znalci nechtěj přiznat, že byli taky děti...Jsou lepší dětský pořady, ale tenhle mezi ně zkrátka patří a myslím, že je i vcelku populární (nebo přinejmenším byl). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)

Reklama

Reklama