Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

castor 

všechny recenze uživatele

Sešroubovaný nesmysl, kterak jeden filmový nadšenec vytáhne blonďatou striptérku z fetu, aby se skrze ní dostal k legendárnímu filmu, který natočil její zesnulý/nezvěstný otec. Ten zplodil v osmdesátých letech legendou opředený krvavý horor, ve kterém řádí týpek s maskou dětské panenky (kohopak je to asi dítko?), jehož jediná kopie však záhadně zmizela. A aktéři natáčení s ní.. Putování za tajemství se čtyřem mladým lidem záhy změní v boj o holý život, nicméně jakkoliv se tvůrci snaží o promyšlenou hru s vidinou vytvořit netuctový snímek, paradoxně padají na hubu pod nánosem klišé – i když právě to klišé mnohdy skončí nečekaně. Berou si to nejlepší ze současné hororové produkce, nechybí jim nadsázka, ale nepochopitelně se nevyvarují ani tomu nejhoršímu (bijícímu do očí), co žánr „nabízí“. Přitom hledání ztraceného materiálu nabízí relativně široké možnosti a zejména v druhé polovině se s nimi mohlo pracovat jinak. Rozpolcené je i obsazení (+ Sophie Monk, William Sadler, - Tad Hilgenbrink), naopak si tvůrci potrpí na detailech (gore scény ze všech různých pohledů, ale i třeba takové zdánlivě nenápadné miniprostřihy na tanga hlavních protagonistek – ostatně erotiky je tu překvapivě hodně). Případné pokračování bych nevyhledával, nicméně ** až *** si to u mě možná vyprosí.. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Toto si zaslúži sniesť zo sveta. Ja som nič horšie už dávno nevidel. Čakal som solídny horor a dostalo sa mi tupej vyvražďovačky ala SAW, kde partia vraždí ľudí a točí to na kameru. Nechutne zvrhlé. Nejde mi ani tak o tie brutal scény, ale o celkový príbeh a pointu. Veď je to dočista pridžubane na hlavu. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový slasher, jehož hlavní silnou stránkou je kupodivu scénář. Nikdy jsem neviděl slasher s tak originálním a ujetě vymyšleným dějem a scénářem. Zabiják je ok, taková hora masa s krumpáčem, obstojnou maskou a docela slušným "Jasonovským charismatem" ... Jinak se ale jedná o vyložený průměr. Málo gore, slabé goreefekty, nulové napětí, krátká stopáž, nedořešený závěr, ze kterého se dalo vymáčknout opravdu hodně. Nápad s hledáním ztraceného "videonasties filmu" starého 20 let nabízí úžasné možnosti, nakonec od poloviny byly již téměř nevyužity ... Klasický průměr... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý mi bol v úvode predstavený ma zaujal. No v polovici filmu to začalo vyzerať ako klasická nezáživná vyvražďovačka. Našťastie veľmi rýchlo film chytil druhý dych a tým sa vyhrabal z podpriemeru. Musím oceniť, že na hororový film to malo celkom slušný scenár. A rozhodne neodchádzajte pred skončením titulkov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1982 natočil kontroverzný režisér Wilson Wyler Concannon svoj jediný film "The Hills Run Red". Kvôli hrubému násiliu a sadizmu bol tento snímok zakrátko stiahnutý z kín. Originál, kópie a ostatné dochované materiály zmizli neznámo kam. Z povedomia verejnosti sa vytratili aj všetci ľudia, ktorí mali s týmto filmovým dielom niečo spoločné. Filmoví historici sa už roky snažia tento film objaviť. Zatiaľ však našli len krátky trailer. I po samotnom režisérovi Wilsonovi W. Concannonovi sa akoby zľahla zem. Mladý filmový nadšenec Tyler sa spolu so svojimi kamarátmi pokúsi znova objaviť horror "The Hills Run Red" i jeho tvorcov. To sa mu však stane osudným. ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)
  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno