Reklama

Reklama

Magie kouzla zbavená

(TV film)
  • USA Breaking the Magician's Code: Magic's Biggest Secrets Finally Revealed (více)

Obsahy(1)

Magie kouzla zbavená - dokumentární pořad v němž nás bezejmenný kouzelník provede nejstřeženějšími taji kouzelnického řemesla. Nejprve je divák seznámen, jak vypadá dané kouzelnické číslo očima obecenstva. Následuje podrobný pohled do zákusilí a vysvětlení, jak je dané kouzelnické číslo technicky provedeno. Strhující pořad o představení a následném vyzrazení těch nejstřeženějších "kouzel" si po své premiéře vysloužil řadu pozdvižení jak na veřejnosti, tak i mezi kouzelníky samotnými. Kdo je bezejmenný kouzelník a proč tajemství vyzrazuje? Tato otázka zůstavá nezodpovězena - po celou dobu vystoupení eskamotér vystupuje v masce a nepromluví jediné slovo v rámci zachování své vlastní anonymity. (FIBO)

(více)

Recenze (58)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield a spol. šílí, divák žasne a pokládá si otázku: "Jak jsem na to nemohl přijít sám?". Hodnotit kameru, scénář nebo jakékoliv filmařské umění je zbytečné. Nenaleznete ho. Jednoduchý a přitom geniální nápad přijít s tímto námětem děla z tohoto dokumentárního cyklu ojedinělý "tajemný" poklad a výjimečné podívání. Za zmínku určitě ještě stojí skvělý dabing P. Rímského! S úžasem pozoruji každé kouzlo a říkam si: "Hned co seženu jeřáb, vyrážim levitovat!" ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi kouzla, nedívejte se na to.Vše je tu vyzrazeno. Já tu hloupost udělal a teď toho lituji. Kouzlo ztratilo své kouzlo. Přes 10 let jsem to sušil doma aniž bych se na to podíval, ale dnes zvítězila zvědavost. Je to neseriózní vůči všem kouzelníkům, přesto je to nejcenější VHS co mám. Mrzí mně, že jsem to viděl a mrzelo by mně kdybych to neviděl. ()

Reklama

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je každý kouzelník vázán mlčenlivostí trik neprozradit, během epizod kouzelník ani jednou nepromluví a celou dobu má na sobě masku, aby jeho totožnost nebyla odhalena a tím nebyl vystaven postihu kouzelnické organizace. Dokonce ani asistentky, nejsou těmi, se kterými běžně spolupracuje. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě vždycky zajímalo jak to ti kouzelníci dělají. Některé triky jsou jednoduché, že by je zvládlo i malé děcko a jiné jsou do detailu vymakané. Vymyslet je muselo dát opravdu práci a natrénovat je taky a tenhle chlapík je beze studu vyzradí. Nicméně, jde o velmi zajímavý pořad. Ale i po jeho shlédnutí se i nadále budu nechávat unášet nejrůznějšími kouzelnickými iluzemi. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Aneb "Jak nejrychleji nasrat několik tisícovek svých kolegů a pobavit při tom všem diváka". Kouzla a kouzelníky jsem měl vždycky rád a tak jsem nad tímhle pořadem úplně slintal. Škoda, že ho na ČT1 dávali jenom jednou a od té doby ani ťuk, popravdě mi první díl unikl a ten druhý jsem si z VHSky nedopatřením smazal... Tím pádem mi nezbývalo, než omílat třetí a čtvrtý díl neustále dokola a vlastně už znám všechny triky nazpaměť. I tak však musím dát pět hvězdiček, protože konečně jsem měl příležitost dostat se na kobylku mnoha známým trikům všech eskamotérů z průběhu dvacátého století, což je příležitost doslova k nezaplacení. Super pořad, asi si někde seženu i to dva roky staré pokračování! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama