Reklama

Reklama

Management je romantická komedie o důsledcích náhodného setkání Mikea Cranshawa (Steve Zahn) a Sue Claussen (Jennifer Anistonová) v arizonském dálničním motelu, který patří Mikeovým rodičům. Láhev vína jako poděkování za pohostinnost způsobuje, že se dva lidé vydávají na složitou cestu hledání smyslu života. Marný snílek Mike sází všechno na výlet do Marylandu, kde Sue pracuje, ale na místě zjišťuje, že na něj v jejím pečlivě naplánovaném životě nezbývá místo. Konzervativní Sue, jež je posedlá touhou změnit svět, se vrací ke svému bývalému příteli - jogurtovému magnátovi jménem Jango (Woody Harrelson), který jí slibuje možnost uplatnit se v oblasti charity. Ale Mike konečně našel něco, za co mu stojí bojovat, a přestože jsou jeho šance malé, v souboji o Sue se nevzdá. Oba čeká spletitá, kodrcavá, ale zároveň osvobozující cesta, na jejímž konci přijde poznání, že jejich místa na světě se nalézají skutečně nejspíš vedle sebe. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

ivonca 

všechny recenze uživatele

Zlé!! Nuda nuda. Absolútne nereálny príbeh, čo sa hral na reálny, veľa totálne prázdnych miest, úplne absurdné konanie oboch hlavných postáv, jednoducho strata času. Druhá hviezdička len za krásnu japonskú záhradu v Portlande, kde som prežila pred troma rokmi nezabudnuteľné chvíle a vo filme som ju okamžite spoznala. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Typický film na neděli. Z programu to bylo asi nejlepší na co se koukat. Průměrná romantická komedie, do který Aniston dost pasovala. O žánru komedie trošku pochybuji, protože mám problém si vybavit scény, kdy jsem se zasmála. Každopádně film neurazí, ale ani nenadchne. Určitě bych to přežila, kdybych ho neviděla, taky bych ho nechtěla vidět znova a asi bych ho nikomu nedoporučila. Ale jak jsem psala, z nabídky TV programu, celkem jasná volba. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku? Na tenhle snímek jsem narazil jako na dvd ležérně pohozené v regálu v elektru. Zaujala mě moje oblíbenkyně Anistonova a taktéž jméno jejího filmového partnera.Zahna si hlavně pamatuju v roli pošuků v Pekelné ženské s krásnou Amandou Peet a v ultranudné Sahaře. Proto když jsem se ke snímku dostal nic jsem neočekával, odměnou pro mě byla velmi jemná podívaná s nádechem melancholie. Velmi příjemná romantika, kterou snesou i pánové bez reptání ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Najväčšie mínus filmu je to, že ústredná dvojica Jennifer Aniston a Steve Zahn, ktorá evidentne mala film potiahnuť by neutiahla ani káru naloženú železným šrotom do zberných surovín. O nejakej fungujúcej chémii medzi nimi vôbec škoda hovoriť a túto "romantiku" odohrali tak presvedčivo, ako po 40 rokoch manželstva. A ešte si neodpustím podotknúť, že Jennifer ako bruneta je absolútne nevýrazná a tuctová žena, takže jediným pozitívom filmu tak zostal holohlavý a extra drsný Woody Harrelson, čo je ovšem škoda. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to hodně zvláštní film...Pointa je strašně jednoduchá, jelikož ji každý prožíváme každý den, ať chceme či nechceme. Ale je jen na nás, zdali budeme tak zpomalený a zabedněný jako dvě hlavní postavy....Já to tak nemám a proto mi to přišlo dost nudný, nevýrazný, ALE zase právě na druhou stranu dost zajímavý, že tohle jen tak nikdo nenatočí. Sahání na zadek - ok -mělo to své ovoce ;) Jennifer jako puťka s vlasy bez příkrasy, Steve jako týpek, kterého bych se asi po pár minutách jeho snažení zeptala, zda měl někdy ženskou (popravdě jsem čekala, že se ho Sue zeptá).... Prostě ze života, ale s nudou...a tu já ve svém životě nemám.. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama