foto

Tzi Ma

  • nar. 10.6.1962 (55 let)
    Hong Kong, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Path of Redemption
2017 Lowlifes
Meditation Park
2016 Příchozí
The Jade Pendant
2015 Baby Steps
Diablo
Pali Road
2014 Cesta za pomstou
Milionový nadhazovač
2013 Bloodline (TV film)
Chink
2012 Volte mě!
2011 Dark Vengeance (TV film)
2009 Zrazený Tchaj-wan
2008 Management
The Sensei
2007 Baby
Dragon Boys (TV film)
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Všechny Boží děti umí tančit
Vzpoura v Seattlu
2006 Akeelah
2005 Červené dveře
2004 Lupiči paní domácí
2002 Tichý Američan
2001 Hawaiian Gardens
1999 Sumec s fazolovou omáčkou
1998 Křižovatka smrti
1997 Rozpoutané peklo
Rudý labyrint
1996 Řetězová reakce
1995 Make a Wish, Molly
1994 Golden Gate
1992 Rychlý jako blesk
1990 DMZ
Forbidden Nights (TV film)
RoboCop 2
1989 Forgotten, The (TV film)
1986 Dům za všechny peníze
1981 A všichni se smáli
1979 Cocaine Cowboys

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Hammer (S02E02)
Madam Secretary (TV seriál)
News Cycle (S04E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Miso Dead (S02E02)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Eel (S02E09)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Land O' Smiles (S02E07)
Escalation (S02E04)
Travelers (S02E03)
další epizody (5)
Jak prosté (TV seriál)
Muž pod maskou (S04E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
I'll Be Your Mirror (S06E08)
An Untold Story (S05E23)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
Hungry Ghosts (S05E06)
Elixir of Life (S05E05)
Struck (S05E04)
další epizody (6)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smělý, čestný, nezištný (S02E18)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hlava (S01E14)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Čínská čtvrť (S01E16)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Červ (S02E09)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
Odložené případy (TV seriál)
Čínská čtvrť (S07E08)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (9)
2006 Deadwood (TV seriál)
Skutečné barvy (S03E03)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
2005 Americký táta (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
JAG (TV seriál)
Úžiny Malacca (S10E16)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hanlon's Choice (S06E10)
1999 Milénium (TV seriál)
Bardo Thodol (S03E18)
1998 Milénium (TV seriál)
Siren (S02E17)
1996 JAG (TV seriál)
Zajatec (S01E19)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)

Dokumentární

2006 Předpojaté plátno (TV film)
2004 Helbra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace