foto

Tzi Ma

  • nar. 10.6.1962 (55 let)
    Hong Kong, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Path of Redemption
2017 Lowlifes
The Jade Pendant
2016 Příchozí
2015 Baby Steps
Diablo
Pali Road
2014 Cesta za pomstou
Milionový nadhazovač
2013 Bloodline (TV film)
Chink
2012 Volte mě!
2011 Dark Vengeance (TV film)
2009 Zrazený Tchaj-wan
2008 Management
Sensei, The
2007 Baby
Dragon Boys (TV film)
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Všechny Boží děti umí tančit
Vzpoura v Seattlu
2006 Akeelah
2005 Červené dveře
2004 Lupiči paní domácí
2002 Tichý Američan
2001 Hawaiian Gardens
1999 Sumec s fazolovou omáčkou
1998 Křižovatka smrti
1997 Rozpoutané peklo
Rudý labyrint
1996 Řetězová reakce
1995 Make a Wish, Molly
1994 Golden Gate
1992 Rychlý jako blesk
1990 DMZ
Forbidden Nights (TV film)
RoboCop 2
1989 Forgotten, The (TV film)
1986 Dům za všechny peníze
1981 A všichni se smáli
1979 Cocaine Cowboys

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Hammer (S02E02)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Miso Dead (S02E02)
Jak prosté (TV seriál)
Muž pod maskou (S04E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
I'll Be Your Mirror (S06E08)
An Untold Story (S05E23)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
Hungry Ghosts (S05E06)
Elixir of Life (S05E05)
Struck (S05E04)
další epizody (6)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 a.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Girl in the Flower Dress (S01E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smělý, čestný, nezištný (S02E18)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
2009 Dům loutek (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Červ (S02E09)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
Day 6: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S06E18)
Day 6: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S06E17)
další epizody (4)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
2005 Americký táta (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Bardo Thodol (S03E18)
1998 Milénium (TV seriál)
Siren (S02E17)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)

Dokumentární

2006 Předpojaté plátno (TV film)
2004 Helbra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace